Olen ollut onnekas, kun olen saanut viettää reilut 45 vuotta tämän hienon lajin parissa. Lapsena golf oli yksi monista peleistä, jota pelasin. Pidin pelaamisesta ihan mahdottomasti ja muistan vieläkin monet tapahtumat Mukkulan golfkentältä. Hieman myöhemmin innostuin harjoittelemaan golfia ja innostuin lajin haasteisiin oikein kunnolla. Edessä oli pelejä maajoukkueissa ja jonkin verran elämää ammattilaisgolfin maailmassa. 1990 Luvun alkupuolella oli aika hyväksyä tosiasiat ja siirryin opettamisen ja valmentamisen puolelle. Tuo työ imaisi minut mukaansa jopa peliä voimakkaammin ja tunsin olevani oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Viimeiset vuodet olen ollut etupäässä valmennuksen ja koulutuksen maailmassa. Olen nauttinut työstäni, mutta olen samalla kaivannut ns. normaalia opettamista. Olen tehnyt sitä aivan liian vähän, vaikka tykkään siitä työstä mahdottoman paljon. On hieno nähdä ja kokea, kun innokas golffari oivaltaa jotain ja saa tekemiseensä uuden suunnan.

Olen tehnyt viime vuodet työni pääsääntöisesti Kytäjän loistavissa olosuhteissa. Valmennettavani harjoittelevat Kytäjän tiluksilla, koska olosuhteet ja ilmapiiri ovat poikkeuksellisen hyviä – kokonaisuus kentällämme on ehdotonta kansainvälistä kärki tasoa. Noissa olosuhteissa oppiminen on nopeampaa ja parempaa kuin muualla.

Toukokuusta lähtien avaan päiviä varattavaksi opetukseen. Kuka tahansa pelitasosta riippumatta voi varata opetustunteja minulta. Avaan aluksi muutamia päiviä varattavaksi, mutta pyrin lisäämään aikoja, jos tarvetta ilmenee. Jos opetus kiinnostaa, niin varaa aika Kytäjän cädäriltä 019-456 5700, joilla on varauskirja.

Ensimmäiset opetusajat:

– Keskiviikko 18.5. klo 15-19

– Perjantai 20.5. klo 13-19

– Torstai 9.6. klo 16-20

Opetuksen hinta 90€/tunti

Golfterveisin

Timo Rauhala

timo.rauhala@welho.com

+358 50 5447258