Laakkonen tarjoaa Kytäjällä vieraileville ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua uuteen BMW:n 530e hybridiin. Nyt voit koeajaa BMW:n ennen tai jälkeen kierroksen, ja tehdä pelipäivästäsi entistäkin hauskemman. Testattavana on myös MINI Countryman.

BMW:n Plug-in-hybridi on loistava vaihtoehto golfarin autoksi, koska se käyttää voimanlähteenään sekä sähkö- että polttomoottoria. Plug-in-hybridin akku ladataan samalla tavoin kuin sähköauton akku. Polttomoottorin ansiosta sinun ei kuitenkaan tarvitse kantaa huolta auton toimintamatkasta. 

Auton kaksi moottoria tekevät saumatonta yhteistyötä, joten auto tarjoaa ajamisen iloa matkasi jokaisella kilometrillä. Ja muistathan että Kytäjällä voit ladata akun kierroksen aikana.

BMW:n lisäksi Kytäjällä on mahdollisuus koeajaa myös MINI Countryman. Myös uudet MINIt on saatavilla Autotalo Laakkoselta.

Kytäjän golfautot ovat myös saaneet uuden ilmeen osana BMW:n ja Kytäjän yhteistyötä. Tänä kesänä pääset myös kentällä nauttimaan kyydistä BMW:n väreissä.

Kiinnostaako BMW Plug-in-hybridin tai MINI Countrymanin koeajo? Ota hyvissä ajoin yhteyttä caddiemasteriin niin varmistat että autot ovat vapaana, kun saavut Kytäjälle. Ennen koeajoa täytät vain vakuutuspaperit, niin pääset nauttimaan BMW:llä ajamisen ilosta tai MINIllä kruisailusta.