Olit golfarina sitten kuka tahansa, klubipelaaja tai ammattilainen, AimPoint griininlukumetodi auttaa sinua puttaamaan paremmin. AimPoint perustuu fysiikkaan ja siihen tosiasiaan että puttien kallistukset ovat ennakoitavissa ja laskettavissa. AimPoint metodia ovat opiskelleet lukuisat pelaavat ammattilaiset kuten mm. Padgraig Harrington, Henrik Stenson ja Justin Rose. Syyskuun AimPoint klinikoiden aikataulut:
lauantai 3.9. Kytäjä klo 10.00 maanantai 5.9. Kytäjä klo 16.30 lauantai 10.9. Kytäjä klo 10.00 tiistai 13.9. Kytäjä klo 16.30 Klinikan kesto on noin 2-2,5 tuntia. Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan minulle, parhaiten s-postilla antti(at) golflink.fi tai 050 5667167. Klinikan hinta on 140 euroa sisältäen AimChart kaavion. Kytäjä Golfin osakkaille ja jäsenille hinta on 125 euroa. Maksu suoritetaan caddiemasterille, pankkikortit ja yleisimmät luottokortit toimivat. Paikkoja näihin klinikoihin on rajoitetusti, joten varaa omasi heti.
Opetus tapahtuu Kytäjän rangen eteläpäädyssä olevilla harjoitusgriineillä. Tapaaminen siellä pari minuuttia ennen aloitusta.

Antti Vaalas

ps. lisää AimPoint tietoa löytyy tätä kautta

”AimPoint on totta” – Mikko Ilonen