Kk-kisa käynnissä!

Yksi tärkeimmistä KCT-pisteitä tuottavista osioista on kuukausittainen kk-kisa, joka käydään toukokuussa NW:lla ja kesä-, heinä- ja elokuussa molemmilla kentillä. Muistathan pelata ja kerätä pisteitä kauden aikana! Kauden päätteeksi eniten KCT-pisteitä keränneet jäsenet kutsutaan Kytäjän omaan KCT-finaaliin. Kk-kisan osalta palkitaan jokaisen kuukauden paras sekä kauden päätteeksi viisi kauden aikana eniten kk-kisan pisteitä kerännyttä pelaajaa.

Huomioithan, että aiemmasta poiketen, toukokuun kk-kisa siirtyy viivästyneen kevään vuoksi NW:lle.

 

Ilmoittautuminen reikäpeleihin 31.5.2017 mennessä

Muistathan ilmoittautua Kytäjän reikäpeleihin 31.5.2017 mennessä Golfboxiin. Virallisten seuran reikäpelimestaruussarjojen lisäksi pelaamme perinteisesti nelipallocupin sekä reikäpelicupin joukkuekisoina. Voit osallistua 15 euron osallistumismaksulla kaikkiin sarjoihin. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua yhteen sarjaan 10 euron osallistumismaksulla.

 

Seuran Kytäjä 100-tapahtuma 1.6.-31.7.2017

Kytäjä 100 on itsenäisen Suomen satavuotisen taipaleen innoittama golftapahtuma, johon osallistuva pelaaja pelaa sata reikää Kytäjällä. Tapahtumalla kerätään rahaa seuran junioritoimintaan. Jokaisesta myydystä tulosvihkosta menee viisi euroa seuran junioreille Kytäjän tulevaisuuden tukemiseksi. Tulosvihko, jossa peliohjeet, on lunastettavissa cädäriltä helatorstain jälkeen. Kytäjä 100 tapahtuma on avoin myös vieraspelaajille. Lisätietoja netistä http://kytajagolf.fi/seura/tapahtumat/kytaja100/

 

Edustuspelaajahakemukset lähetettävä 31.5.2017 mennessä

Jos edustat Kytäjää Suomen Golfliiton alaisissa kilpailuissa kaudella 2017, voit hakea Kytäjän edustuspelaajaksi. Täytä lomake kilpailutoimikunnan sivuilta ja lähetä se Lauri Jutilalle 31.5.2017 mennessä. Lomake http://kytajagolf.fi/seura/yhteystiedot/toimikunnat/kytajan-edustuspelaajien-kisatunnelmia/

 

Seuran sääntöilta 7.7.2017 – muistathan ilmoittautua

Järjestimme viime kaudella Arto Teittisen johdolla sääntöillan ja saimme tilaisuudesta erittäin hyvää palautetta, jonka rohkaisemana päätimme järjestää myös tulevalla kaudella vastaavan illan. Sääntöilta järjestetään 7.7.2017 klo 17 ja se on jäsenille maksuton. Ilmoittauduthan tapahtumaan golfboxin kautta.