Sääntö- ja tasoitusasiat

Tältä sivulta löydät tietoa sääntöihin ja tasoitusasioihin liittyen.

Sääntöasiat

Kytäjä Golf Ry:n paikallissäännöt

Tästä dokumentista löydät Kytäjän paikallissäännöt:

Kytäjä Golf paikallissäännöt

Tasatulosten ratkaisu Kytäjän kilpailuissa

Tästä dokumentista löydät kilpailutoimikunnan ohjeistuksen tasatulosten ratkaisuun Kytäjän kilpailuissa:

resolving_ties_at_kytäjä_fin

Golfauton käyttö Kytäjän kilpailuissa

Kytäjän kilpailukalenterissa olevissa kilpailuissa golfauton käyttö on kielletty. Golfauton käyttö voidaan kuitenkin sallia lääkärintodistusta vastaan. Kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä on kerrottava golfauton käytöstä ja kilpailumaksua suorittaessa tulee esittää lääkärintodistus Caddie Masterille. Reikäpeli- tai muuta vastaavaa ottelua sovittaessa on kohteliasta mainita golfauton käytöstä myös vastustajalle ja tarvittaessa esittää lääkärintodistus. Golfautoa ei voi käyttää myöskään caddie –tarkoitukseen, mikäli pelaajalla ei ole lääkärintodistusta. Ainoastaan mailojen kuljettamiseen tarkoitetun sähkökärryn käyttö on sallittu.
Golfauton käyttö seuran mestaruuskilpailuissa on veteraanisarjassa (M65) kilpailevia lukuun ottamatta kielletty. Veteraanisarjassa kilpailevat voivat käyttää autoa myös ilman lääkärintodistusta.
Kilpailutoimikunta (18.8.2017)

Tasoitusasiat

Suomen Golfliiton ohjeistusta golfissa käytettävässä tasoitusjärjestelmästä löydät tästä linkistä:

https://golf.fi/tasoitusjarjestelma/

Kilpailutoimikunnan tehtäviin kuuluu ylläpitää jokaisen Kytäjän jäsenen tasoitusta. Noudatamme tasoituksen ylläpidossa Suomen Golfliiton suosituksia tasoituksen tarkastukseen liittyen. Tasoituksen tarkastus tehdään lähtökohtaisesti heti kun se on mahdollista tehdä, eli kun pelaaja saa kasaan vaaditut kahdeksan tasoituskorttia. Tasoitus voi tarkastuksessa muuttua 3,0 lyöntiä (heinäkuu/2017). Lisätietoja tasoituksen tarkastuksesta löydät tästä linkistä:

https://golf.fi/muutuutiset/tasoitus-uudessa-vuositarkastuksessa-muuttua-30-lyontia/