Junioritoimikunta

Tervetuloa Kytäjän Junioritoimikunnan sivuille

Kaudella 2019 Kytäjän junioreille järjestetään viikottaiset treenit tiistaisin klo 17:30 – 19:00. Treenien sisällöt vaihtelevat viikottain ja kesän aikana Antti Vaalas tulee mukaan viikkotreeneihin 5 kertaa.

Viikkotreenien lisäksi järjestämme peli-iltoja kysynnän mukaan. Sekä Antin ohjaama Junnuleiri pidetään 1.-3.7.3019 Kytäjällä. Tästä tarkemmin tietoja toukokuun lopulla.

Kytäjän juniorit aloittavat kauden yhteisellä tapaamisella klubilla tiistaina 14.5.2019 klo 17:30 – 19:00, jonka jälkeen siirrymme rangelle.

Päävastuullisena vetäjänä viikkotreeneissä toimii Crisse Raitokoski ja sen lisäksi seuramme edustuspelaajat tulevat antamaan hyviä vinkkejä ja ohjeita harjoitteluun kauden aikana.

Tiistain harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki seuramme jo harrastavat juniorit sekä juniorit, jotka haluavat kokeilla millaisesta harrastuksesta golfissa on kyse. Joten olet tervetullut tutustumaan lajiin koska vaan junnutreeneihin.

Tämän lisäksi järjestämme muutamia avoimia yhteisiä harjoituksia Keski-Uudenmaan JunnuTourin seurojen kanssa, jolloin ko seurojen juniorit voivat tulla harjoittelemaan meidän kanssamme.

Tältä sivulta löydät linkkejä muihinkin junioritapahtumiin joita järjestetään alueellamme tai suomen golfliiton toimesta (sivun alaosassa).

 

KyG Junnutapahtumat 2019

 • 6.5. – 30.9.   Eclectic juniorit (jäsenet)
 • 7.5.      Golfin säännöt 2019 – Arto Teittinen kertomassa golfin sääntömuutoksista
 • 14.5.    Junnujen Viikkotreenit alkavat pyörimään klo 17:30 – 19:00
 • 21.5.    Antti Vaalas viikkotreeneissä
 • 8.6.    Golf tutuksi -perhetapahtuma (maksuton)  ilmoittaudu 5.6. mennessä crisse.raitokoski(at)gmail.com
 • 11.6.    Antti Vaalas viikkotreeneissä
 • 27. – 28.6. 24h golf – valtakunnallinen tapahtuma, jolla tuetaan seurojen junioritoimintaa  
 • 1.-3.7. Antin Vaalaksen vetämä Junnuleiri Kytäjällä
 • 16.7.    Antti Vaalas viikkotreeneissä
 • 6.8.    Antti Vaalas viikkotreeneissä
 • 17. – 18.8. Seuran Mestaruuskilpailut
 • 27.8.    Antti Vaalas viikkotreeneissä

Perhetapahtumiin voit ottaa omat mailat mukaan, mutta voit käyttää myös seuran omia mailoja harjoitteluun.

 

Keski-Uudenmaan JunnuTour osakilpailut 2019 (http://www.kujt.fi/) 

Keski-Uudenmaan JunnuTour on aloittelevien golfjunioreiden oma kilpailusarja.

Vuonna 2017 aloitettu keski-Uudenmaan JunnuTour on saanut hyvän vastaanoton viime vuosina ja pelaajamäärät tourilla ovat kasvaneet. Vuonna 2019 yhteistyötä tehdään jo 12 eri seuran välillä etelä-Suomen alueella. Kaudelle 2019 olemme saaneet JunnuTourin osalle myös näkyvyyttä golfliiton sivuilla https://golf.fi/aloita-golf/upeaa-seurayhteistyota-junnutourien-muodossa/

Vuonna 2019 yhtään osakilpailua ei pelata Kytäjällä, vaan ne järjestetään muiden seurojen toimesta. Seuramme tukee junioreitamme jotka haluavat osallistua KUJT kilpailuihin ja tapahtumiin. Tavoitteenamme on järjestää Kytäjällä leiri junioreille, joka olisi avoin myös KUJT pelaajille.

JunnuTour -kiertue on tarkoitettu ensisijaisesti pelaajille, jotka ovat päässeet vasta lajin pariin ja käyvät ensimmäisissä kilpailuissa. Osallistujalla ei tarvitse olla vielä Green Cardia ja kierroksella saa olla mukana huoltaja.

KUJT:n osakilpailujen kautta juniorit pääsevät pelaamaan uusille kentille ja tutustuvat uusiin pelikavereihin. Yhtenä tavoitteena KUJT:lla on golfseurojen junioritoiminnan yhteistyön kehittäminen.

Osallistumisoikeus kisaan on vuonna 2003 tai myöhemmin syntyneillä ja ilmoittautuminen tapahtuu KUJTn sivujen kautta seuroittain.

Ohessa kesän KUJT kiertueen paikkakunnat ja ajankohdat.

 • 19.5.2019   Nurmijärven Golfklubi
 • 27.5.2019   St Laurence Golf (Lohja)
 • 3.6.2019     Hyvigolf (Hyvinkää)
 • 17.6.2019   Kurkgolf (Kirkkonummi)
 • 5.8.2019     Tuusuklan Golfklubi
 • 31.8.2019   HIFK Golf (Helsinki, Paloheinä)

Kilpailujen säännöt ja muut lisätiedot löytyy KUJT nettisivuilta (http://www.kujt.fi/) 

 

Muut Suomen Golfliiton juniorikilpailut

Future Tour on tarkoitettu 8-16 vuotiaille. Easy sarjat aloittelijoille ja Future sarjat HCP36 ja alle. Linkki Future Tour kilpailun sivuille

Junior Challenge Tour on 8-21 vuotiaille edistyneille pelaajille tarkoitettu tasoitukseton lyöntipelikilpailu. Linkki Junior Challenge Tour kilpailun sivuille

Fujitsu Finnish Junior Tour (FJT) on alle 21 vuotiaille kilpapelaajille tarkoitettu kiertue. Linkki Fujitsu Finnish Junior Tour kilpailun sivuille

 

Junnupelaajamme Leevi Virtasen kisakuulumisia kaudelta 2018

Olen käynyt Future tourin kisoissa Ruukkigolfissa, Salo Golfissa ja EGS:ssä. Kisatulokset ovat olleet hyviä: Ruukissa ja Salossa olin ensimmäinen ja EGS:ssä olin neljäs. Kisat ovat olleet hienosti järjestettyjä ja kentät olivat hyvässä kunnossa. Sää oli Ruukissa ja Salossa erinomainen, mutta EGS:ssä satoi melkein koko kierroksen ajan. Onnistuin tiputtamaan tasoitustani kaikissa kisoissa. Ensi kaudella tulen vaihtamaan sarjaa. Golfissa on kivaa se, että saa uusia kavereita ja että saa vaan pelata.

 

 

Olethan yhteydessä juniorivastaavaan, kun haluat lisätietoja.

Junioritoimikunta
Crisse Raitokoski/ vastuuhenkilö
mobiili 040 587 4147
email: crisse.raitokoski@gmail.com