Junioritoimikunta

Tervetuloa mukaan perhetapahtumiin ja JunnuTour -osakilpailuihin. Tänä vuonna Ladygolf on nostanut esille teeman Perheen kesken. Me kytäjälaiset haluamme toivottaa teidän kaikki mukaan perhetapahtumiimme, viettämään huippuhauskoja hetkiä perheen parissa.

Junnupelaajamme Leevi Virtasen kisakuulumisia

Olen käynyt Future tourin kisoissa Ruukkigolfissa, Salo Golfissa ja EGS:ssä. Kisatulokset ovat olleet hyviä: Ruukissa ja Salossa olin ensimmäinen ja EGS:ssä olin neljäs. Kisat ovat olleet hienosti järjestettyjä ja kentät olivat hyvässä kunnossa. Sää oli Ruukissa ja Salossa erinomainen, mutta EGS:ssä satoi melkein koko kierroksen ajan. Onnistuin tiputtamaan tasoitustani kaikissa kisoissa. Ensi kaudella tulen vaihtamaan sarjaa. Golfissa on kivaa se, että saa uusia kavereita ja että saa vaan pelata.

 

 

 

 

 

 

Tapahtumat 2018

  • 7.5. – 30.9.Eclectic juniorit (jäsenet)
  • 13.5. Golf tutuksi -perhetapahtuma (maksuton) ilmoittaudu 10.5. mennessä makelasma(at)gmail.com
  • 26.5. Golf tutuksi -perhetapahtuma (maksuton) ilmoittaudu 20.5. mennessä makelasma(at)gmail.com
  • 28.5. JunnuTour – Kytäjän osakilpailu (15 €) ilmoittautuminen seuroittain 25.5. mennessä caddiemaster(at)kytajagolf.fi tai kilpailukalenteriin
  • 16.6. Golf tutuksi -perhetapahtuma (maksuton)  ilmoittaudu 12.6. mennessä makelasma(at)gmail.com
  • 25. – 26.6. 24 h golf – valtakunnallinen tapahtuma, jolla tuetaan seurojen junioritoimintaa linkki tulossa (golfbox.fi)

Perhetapahtumiin voit ottaa omat mailat mukaan, mutta voit käyttää myös seuran omia mailoja harjoitteluun.

Keski-Uudenmaan JuniorTour osakilpailut 2018

Viime kesänä järjestetty JunnuTour sai hyvän vastaanoton ja sitä on päätetty jatkaa tänäkin kesänä. Ohessa kesän kiertueen paikkakunnat ja ajankohdat. Jokaiseen tapahtumaan tulee erillinen ilmoittautumislinkki kevään aikana.

JunnuTour -kiertue on tarkoitettu ensisijaisesti pelaajille, jotka ovat päässeet vasta lajin pariin ja käyvät ensimmäisissä kilpailuissa. Osallistujalla ei tarvitse olla vielä Green Cardia ja kierroksella saa olla mukana huoltaja.

Osallistumisoikeus kisaan on vuonna 2002 tai myöhemmin syntyneillä ja ilmoittautuminen tapahtuu seuroittain.

Järjestävät seurat:

Olethan yhteydessä juniorivastaavaan, kun haluat lisätietoja.

Junioritoimikunta
Salla Mäkelä / vastuuhenkilö
GSM 040 586 4585
email makelasma(at)gmail.com

Lasse Mäkelä / golf-ohjaaja

GSM 040 849 6360