KyG Päätösjuhla 2017 Klubilla

Kytäjän kauden 2017 päätöstapahtuma – Kytäjä Gaala

Kytäjän kauden 2017 päätöstapahtumaa, Kytäjä Gaalaa, vietettiin Kytäjän klubitalolla lauantaina 14.10. Tänä vuonna juhlan järjestämisvastuussa oli naistoimikunta. Pienellä ja intiimillä naisporukalla saimme aikaiseksi hienon ja arvokkaan juhlan, jota vietimme kunnioittaen 100-vuotiasta Suomea ja 100-vuotiasta Hyvinkäätä.

Juhla alkoi Ladykapteeni Heidi Saarisen tervehdyksellä, joka jälkeen oli vuorossa Ry:n puheenjohtaja Esko Penttisen ja Oy:n hallituksen jäsenen Jouni Maneliuksen puheet. Puheiden jälkeen oli ruokailun vuoro. Kytäjän keittiö pisti kauden parastaan ja oli loihtinut meille upean neljän ruokalajin riistaillallisen asianmukaisine ruokajuomineen.

Klubi ja pöydät olivat kauniisti koristellut luonto- ja eläinaiheilla. Suomi 100 ilmapallot toivat tilaan lisätunnelmaa. Upean illan ohjelma piti sisällään visailua ja kisailua. Pöytäkunnittain ratkottiin riista-aiheeseemme liittyviä tietokilpailukysymyksiä, nautittiin nauruhermoja kutkuttavan imitaattori Joni lähteen esityksestä ja laulettiin yhteislauluna Helena Rajalan sanoittama Kytäjäviisu ”Tosijuttu”. Kapteenit Heidi Saarinen ja Lauri Jutila jakoivat kauden palkintoja ja päätteeksi tietysti tanssittiin yli puolelle öin upean bändin tahdissa.

Illan voi kiteyttää huipputyylikkäisiin juhlavieraisiin, monipuoliseen ohjelmaan, upeaan ruokaan ja juomaan, nauruun, puheensorinaan ja iloisiin ihmisiin sekä hyvään musiikkiin.

Hyvillä mielin ensi vuoteen!

Heidi Saarinen ”Pupu”

Pääset gaalan laulun tunnelmaan tästä linkistä: Tosijuttu sanat

Alla yli 100 kuvaa gaalasta. Klikkaa enimmäistä kuvaa galleriassa, niin kuvat avautuvat isommiksi.