KyG Päätösjuhla 2015 Klubilla

Päätösjuhla 2015

Kytäjä Golf ry:n Päätösgaala pidettiin Klubilla 17.10.2015. Paikalla oli 80 juhlijaa. Ravintolasali oli katettu juhlavasti. Tunnelman loivat rauhallinen valaistus kynttilöineen ja terassilla valaisevine soihtuineen.Alkumaljat skoolattiin pj Esko Penttisen  puheen siivittämänä aulassa. Esko kiitti pelaajia ja aktiivisesta kaudesta sekä klubin ja ravintolan henkilökuntaa hyvästä palvelusta.

Ennen illallisen alkua tj Juha Repo kertoi vielä kentän kuulumisista, kiitti pelaajia kaudesta ja lopuksi vielä lupasi, että East-West kenttä on auki meille pelaajille niin kauan kunnes lumi peittää maisemat. Tämä sai aikaan aplodien ryöpyn salissa.

Juhlaillallisen menuun kuului jokirapucocktail alkuun, ahvenanmaalaista karitsaa pääruuaksi ja suklaafondant jälkiruuaksi maittavien viinien ja avecien kanssa.

Pääruuan jälkeen nähtiin illan yllätys. Sali pimennettiin ja terassilla esiintyi tulitaiteilija FireLady. Näimme maailman ensi-illan numerosta, jossa välineenä olivat golfmailat. Kuvat kertovat esityksen tunnelmasta, joka oli ihailua ja ihmetystä täynnä.

Kahvin lomassa aloitettiin kauden palkintojen jako. Valitettavasti kaikki palkintojen saajat eivät ehtineet paikalle, mutta kaikille kuitenkin taputettiin innokkaasti, erityisen isot aplodit tietenkin heille, jotka olivat pokkaamassa. Erityisesti koskettava oli voittaja Henri Lahdenperän meille lähettämä kiitoskirje, jossa hän kertoi kesän peleistä ja haastoi muita mukaan ensi kaudella.

Loppuillasta baari oli auki ja tunnelmaa tiivisti bilebändi Broken40. Klubin lattian todettiin soveltuvan mainiosti myös tanssilattiaksi ja sitä kulutettiinkin ahkerasti puolille öin.

Ulkona tuikkivat tuhannet tähdet saattoivat juhlaväen kotimatkalle.