Kuuman kauden päätösgaala 2018

Lauantaina 13.10. vietettiin Kytäjä-golfin klubitalolla jo järjestyksessään viidettä kauden päätösgaalaa, joten voidaan siis puhua jo vahvasta perinteestä. Iloista juhlaa vietettiin lähes 60 klubilaisen voimin.

Juhlan teemana oli ”Kuuma kesä” taakse jääneen upean kesän kunniaksi ja kutsussa gaalaan osallistuvia kannustettiin käyttämään pukeutumisessa jotain keltaista. Juhlavierailla näimmekin mm. keltaisia huiveja, puseroita, kravatteja ja kukkia niin hiuksissa, mekoissa kuin pukujen rintapielissä. Klubitalon koristavat keltaiset lippusiimat liehuivat ja aurinkoilmeiset kaasupallot herättivät hilpeyttä ja nostattivat tunnelmaa.

Juhla alkoi, kun gaalaemäntämme Liisa Hervosen johdolla nostimme lasin kuohuvaa päättyvän kauden kunniaksi. Yhdistyksen puheenjohtaja Heidi Saarinen lausui juhlavieraille tervehdyssanat ja kertasi kuluvaa kautta lyhyesti. Kytäjä Golf Oy:n tervehdyksen juhlaan toi toiminnanjohtaja Sari Tani. Molemmat korostivat puheessaan aktiivisten ja tyytyväisten pelaajien merkitystä ja kannustivat antamaan palautetta matalalla kynnyksellä. Palaute on tärkeä kehittämisen työväline. Sari Tani kertoi myös Kytäjän ravintolatoiminnan muutoksista tulevalle kaudelle.

Ravintola Kytäjä onnistui menussa. Tarjolla oli kalaa ja riistaa eli lähiruokaa Kytäjältä, jonka kruunasivat hyvät huolella valitut viinit ja jälkiruoka. Pöytien sijoittelu ja niiden koristelu oli kaunis ja upea klubisalimme viihtyisä ja kutsuva. Suuri kiitos keittiömme henkilökunnalle Gaalan toteutuksesta ja koko kaudesta.

Kesään on kuulunut paljon tapahtumia ja klubikilpailuja. Kilpailutoimikunnasta Martti Savolainen ja Maria Penttinen jakoivat palkinnot ansioituneille. Palkintopöytä oli komea, aplodit runsaat ja saajat yhtä hymyä. Palkintojenjaon päätteeksi seuran kapteeni Karri Avomäki ja ladykapteeni Heidi Saarinen palkitsivat vielä kaksi uutterasti kauden aikana pelannutta ja ennen kaikkea kovan harjoittelun tuloksena kehittynyttä pelaajaa Leila Pohjolan ja Sini Lehikoisen.

Hymyt ne vasta leveitä olivatkin, korvissa asti suorastaan, kun illan yllätysvieras taikuri Keke Pulliainen pääsi vauhtiin. Ihmeteltävää riitti, kun pelikortit ja ilmapallot kaikkien tarkkaavaisuudesta huolimatta löytyivätkin aivan jostain muualta kuin oletettiin. Wau, miten taitavaa!

Kytäjä-viisun luoja, senioritoimikunnan puheenjohtaja Helena Rajala oli päivittänyt sanat viime vuoden Suomi 100 teemasta tähän päivään ja lauloimme viisun kaikki yhdessä Rosvo Roopen sävelin. Sanat ovat varmassa tallessa, joten saamme laulaa viisua vielä monta kertaa.

Ilta päättyi tanssilattialle Polte-orkesterin tahdittamana. Orkesteri soitti slovareita ja rokkia nuoruuden innolla ja useamman encorenkin, kun niin innokkaasti pyysimme. Hauska ilta tuntui päättyvän turhan varhain ja se jos mikä on hauskojen bileiden merkki.

Kiitos kaikille juhlassa mukana olleille. Teitte juhlasta ainutlaatuisen!

Juhlatoimikunnan puolesta
Helena Rajala, Liisa Hervonen, Heidi Saarinen ja Leila Pohjola

Alla kuvagalleria Gaalasta, klikkaa kuvaa, niin näet sen suurempana.
Kuvagallerian kuvat ovat suurinpiirten illan tapahtumajärjestyksessä ja lopussa on vielä hauskoja otoksia juhlan ”keltainen asu” teeman hauskoista toteutuksista.
Gaalassa ei ollut provalokuvaajaa, vaan galleria on kerätty osallistujien omista otoksista.