Klubimatka 2018

Kytäjän klubimatka Pietarin Gorki Golfiin

Kytäjän tämän vuoden perinteinen klubimatka tehtiin 14.-16.9.2018 Pietarin lähistöllä sijaitsevaan Gorki Golfiin. Ennakko-odotukset kentästä ja kohteesta olivat kaikilla suuret ja matkaan lähdettiin jännityksellä.

Matka starttasi Helsingistä Allegro-junalla varhain perjantaiaamuna. Osa joukostamme tuli kyytiin Tikkurilasta ja viimeiset vielä Lahdesta. Noin 3,5 tunnin junamatka sujui leppoisasti jutellen ja perille Pietariin saavuimme aikataulussa. Juna-asemalla meitä vastassa oli bussi ja sieltä matka jatkui kohti Gorkia.

Perille saavuttuamme vuorossa oli lounas ja heti siihen perään ensimmäinen golfkierros. Links tyyppinen kenttä oli huippukunnossa, ja tarjosi meille haasteita monimuotoisuudellaan. Kierroksen jälkeen majoittauduimme hotellihuoneisiin. Gorki Golf Resortin hotelli oli uusi ja hieno ja huoneet kauniisti sisustettu. Yhteiselle illalliselle kokoonnuimme 19.30.

Lauantaina vuorossa oli runsaan aamupalan jälkeen toinen kisapäivä. Isännät Gorkista olivat järjestäneet teeajat ja muodostaneet peliryhmät. Paikallisia ryhmissä oli 18 ja Kytäjäläisiä 23. Jokainen pelasi omaa pistebogey-tulostaan ja seurojen välisessä kilpailussa otettiin huomioon 18 parhaan pelaajan tulokset. Voiton vei tällä kertaa Kytäjä.

Isännät olivat järjestäneet upean palkintojenjakoseremonian kisakierroksen jälkeen klubitalon ja hotellin välissä sijaitsevaan juhlatelttaan, jossa samalla nautimme myös maittavan illallisen. Seuraottelun palkintojenjaon jälkeen vuorossa oli oma palkintojenjakoseremoniamme kahden päivän tulosten perusteella. Voiton vei tänä vuonna naisten sarjassa Crisse Raitokoski, hopealle sijoittui Liisa Hervonen ja pronssille Susanna Matero-Gört. Miesten sarjassa voiton vei Juhani Saarinen, hopealle sijoittui Kenneth Halin ja pronssille Olavi Pohjola. Hienoista palkinnoistamme vastasi Tiina Stenius ja Matka-Vekka, Juhani Saarinen ja Finstec, Golfbalance ja Kytäjä Golf. Illan vietto jatkui juhlateltassa iloisissa tunnelmissa ja illan kruunasi Martti Savolaisen ideoima sääntökisa.

Sunnuntaina reilu puolet seurueestamme jäi vielä pelaamaan Gorkiin matkan kolmatta kierrosta ja 10 hengen seurue suuntasi pikkubussilla kohti Pietaria, jossa nautimme loistavan oppaan kera Nevan risteilystä, Pietari-Paavalin linnoituksesta ja muista upeista nähtävyyksistä.

Kotimatkalle starttasimme kaikki yhdessä Pietarista 20.30 lähtevällä junalla. Kotimatkakin sujui leppoisasti jutustellen ja iloisissa merkeissä. Palkintojakin oli jäänyt vielä yli ja parin arvontapalkinnon voittajiksi arvottiin Pirkko Savolainen ja Risto Rytkönen.

Matkan jälkeen saadun palautteen perusteella voidaan sanoa, että pienistä aikataulusäädöistä huolimatta matka oli erittäin onnistunut. Säät suosivat, kenttä ja hotelli ja muut fasiliteetit olivat hienot ja seura mitä parhainta. Ensi vuoden klubimatkan suunnittelu aloitetaan jo hyvissä ajoin talven aikana. Siihen olemme saaneet jo loistavia ehdotuksia jäseniltämme.

Lämmin kiitos kaikille matkalla mukana olleille.

teksti: Heidi Saarinen
kuvat: Klubimatkalaiset

Klikkaa kuvaa, niin saat sen suurennettua!