Seniorien kesäiltakisa Caramba

Caramba 2019

Kytäjän seniorien toinen – voinee sanoa siis jo perinteinen – kesäiltakisa pelattiin jälleen mukavassa säässä. Aurinko onkin hellinyt meitä senioreja koko alkukauden.

Mukana tällä kertaa oli 20 golffaria. Uutuutena viime vuoteen oli myös ”Try Out” sarja ns senioriharjoittelijoille + 40 v. Kaikkiin sarjoihin oli vähintään kaksi osanottajaa, joten voitosta joutui oikeasti kilpailemaan.

Kisan suola oli sääntö, että bägissä sai olla vain 3 mailaa ja putteri. Niillä mentiin North Westin etuysi ja tavoiteltiin pistebogey voittoa kaikissa seitsemässä sarjassa.

Ladyjen kolmen sarjan voittajina palkittiin Anneli Tuominen, Leila Pohjola ja Anne Korhonen. Miesten sarjojen voiton veivät Rauno Vihriälä, Eero Odelma ja Jukka Korhonen. Molemmilla par kolmosilla, nelosella ja kasilla oli lähemmäs lippua kisa ja nelosen lähemmäs löi Anneli Tuominen ja kasin Susanna Matero-Gört.

Jälleen mietittiin sitä, miten mailavalintoja voisi tarkentaa omassa bägissään.

Erikoinen tapaus oli uudenlainen kantobägin kuljetusmenetelmä, jonka Korhosen Jukka joutui ottamaan käyttöön kantohihnojen katkettua. Kuva kertoo uuden tyylin!

Kytäjän ravintola Greenside Cafe oli kattanut meille upean tapas iltapalan omiin pöytiin isoon saliin. Herkkupalat olivat todella mahtavia salaatteineen, bruchettoineen ja jälkiruokineen. Sangria kruunasi juomapuolen ja tunsimme itsemme kovin hemmotelluiksi, kun meille tarjoiltiin pöytiin. Iso kiitos kaikille ravintolan henkilöille, jotka olivat tuon upean kokemuksen meille aikaan saaneet.

Kiitos kuuluu myös kaikille mukana olleille pelaajille!

Klikkaa kuva isommaksi:

 

Caramba 2018

Kytäjän seniorien ensimmäinen kesäiltakisa pelattiin upeassa säässä, tosin hieman pilviä näkyi taivaalla ja sadetta toivottiin, mutta ei saatu. Näinkin päin voi joskus Suomessa olla asiat.

Mukana oli 28 golffaria ja jokaiseen kuuteen sarjaan oli vähintään kaksi osanottajaa, joten voitosta joutui oikeasti kilpailemaan.

Kisan suola oli sääntö, että bägissä sai olla vain 3 mailaa ja putteri. Niillä mentiin North Westin etuysi ja tavoiteltiin pistebogey voittoa kolmessa eri sarjassa sekä naisille että miehille.

Ladyjen kolmen sarjan voittajina palkittiin Pirjo Halin, Anja Simi ja Susanna Matero-Gört. Miesten sarjojen voiton veivät Risto Rytkönen, Tarmo Jumisko ja Kari P Keinänen. Erikoiskisoissa palkittiin tarkin avaus Heikki Hervonen ja lähimmäs lippua Tarmo Mäkelä. Kaikki tulokset löytyvät golfboxista. Lopuksi vielä arvottin muutama espanjalasherkku palkinnoitta jääneiden keskuudessa.

Koko kisan paras pelaaja Pirjo Halin kommentoi palkintopuheessaan, että hänellä oli tämän kesän paras puolikierros ja totesi että kierroksesta selviää hienosti 3 mailalla ja putterilla, mitä niitä nyt muita turhaan  bägissä kantamaan. Risto Rytkönen korosti palkintopuheessaan sitä, miten hyvä oli oppia lyömään samalla mailalla erilaisia lyöntejä. Mailojen vähentäminen oli monella muullakin mielessä tämän kisan jälkeen.

Kytäjän keittiö oli toteuttanut upeasti maittavan espanjalaistyylisen tapas iltapalan ja kattanut pöydät kauniisti, siitä heille iso kiitos! Pöydissä oli tarjolla chorizo makkaroita, falafelpyöryköitä, marinoituja oliiveja, tsatsikia, paahdettja paprikoita, fetaa ja kirsikkatomaatteja ja patonkia. Juomana oli raikasta sangriaa. Kyllä maistui!

Kiitos myös kaikille mukana olleille pelaajille! Ensi vuonna uudestaan!