Seniorien Septemberfest 2019

Seniorien Septemberfest, mahtava syyskisa, pelattiin lauantaina 28.9.2019 SE:llä. Kenttä oli loistavassa kunnossa ja sää mitä parhain. Aamun kylmyys torjuttiin lämmittävällä totilla ja sen siivittämänä suunnattiin kilpailemaan.

Kisaan osallistui 55 senioria, kaikkien aikojen paras seniorikisan osanottajamäärä!  Joukkueita oli 14. Pelimuotona oli henkilökohtainen pistebogey sekä joukkueiden välinen best ball kisa (kaksi parasta pb tulosta per reikä). Lisäksi oli pisin draivi miehille väylällä 2 ja naisille väylällä 12. Yhteinen lähemmäs lippua kisa oli väylällä 16.

Suuri kisajoukkomme pelasi kiitettävällä nopeudella ja pääsimme alkamaan suunnitellusta klo 14 katetun mahtavan olutfestivaalilounaan. Kytäjän ravintolan keittiöhenkilökunta oli kattanut buffaan yrttimarinoituja papuja, maalaisperunasalaattia, kinkku-sipulipiirakkaa, tomaatti-punasipuli-oliivisalaattia, vihersalaattia, haudutettua hapankaalia ja bratwursteja, ylikypsää savukassleria, olutkastiketta ja paahtoperunoita. Jälkiruuaksi oli vielä kahvi, tee ja omenapiirakka vaniljakerman kera. Kerrassaan upea lounas, siitä keittiölle täydet pisteet ja isot kiitokset.

Septemberfestin oluet tulivat pienpanimo Kiiskeltä Mäntsälästä. Panimo Kiiski on uusi, kahden nuoren kaveruksen pyörittämä käsityöläispanimo. Saimme osan palkinnoista sponssina Panimo Kiiskeltä ja loput ostettiin maistiaisiksi. Lounaspöydän olut oli heidän syksyksi markkinoille lanseeraamansa Das Boot, German Ale. Kiisken erikoisuutena on myös valmistaa olutta omalla etiketillä. Käykäähän tutustumassa heidän kotisivuihinsa panimokiiski.fi.

Kisatulokset löytyvät golfboxista, tässä kuitenkin voittajat:

Lähimmäs lippua pääsi viime vuoden tapaan Pirjo Santala.
Pisimmän draivin löivät Tiina Niskanen ja Mauri Teräväinen.

Henkilökohtainen pistebogeykisa oli yhteinen ja tänä vuonna miehet vetivät voitot kotiin.

  1. Tommi Lindgren 36 bp
  2. Juhani Voutilainen 35 bp V9
  3. Hannu Hostio 35 bp

Joukkuekisa:

  1. Stenius T, Rimpelä A, Avomäki, Jokelainen 86 bp
  2. Simi, Stenius V, Rytkönen, Grahn 83 bp
  3. Blomqvist, Lehikoinen, Santala S, Voutilainen 79 bp

Palkintoina jaettiin Panimo Kiisken oluita pienien golftarvikkeiden kanssa. Parhaan pukeutujan Septemberfest herkkukori arvottiin Risto Görtille ja kyllä hänen asunsa palkinnon ansaitsikin, kuvat kertovat sen. Lopuksi vielä arvottiin toimiston meille antamat viimeiset peliliput, joita olikin aika kasa, toivotaan, että syyssäät mahdollistavat vielä lippujen käytön. Kiitokset niistä!

Kisasta raportoi Helena, joka yhdessä Pohjolan Leilan kanssa tarjosi seuran jäsenille nautittavaksi tämän vuonna viimeisen seniorikisan mahtavan tunnelman!

Kuvat suurenevat klikkaamalla!