Secreto 2017

Kauden 2017 Secreto matka tehtiin Hill Side Golf Clubin Hill kentälle.

Matkaan startattiin aamulla klo 8.00. Sää oli mitä mainioin. Meteorologi oli luvannut ukkosia ja sen tuloa jännitettiin, mutta Hillin ylle ei moinen myräkkä ehtinyt ja ensimmäiset sadepisarat nähtiin vasta kotimatkalla.

Yllätyksenä kytäjäläisille oli se, että jokaiselle meidän peliryhmälle oli hilliläinen isäntä tai emäntä, jonka tehtävänä oli neuvoa ja auttaa meikäläisiä ja he myös saivat osallistua kilpailuun. Tunsimme itsemme oikein tervetulleiksi!

Kilpailussa palkittiin 2 parasta joukkuetta. Kilpailumuotona oli best ball, eli joukkueen tulos muodostui joukkueen jäsenten yhdestä parhaasta pistebogey tuloksesta. Lisäksi palkittiin paras kytäjäläinen ja paras hilliläinen pistebogeytulos sekä lähimmäs lippua kahden joukkueen jäsenen yhteenlaskettuna tuloksena.

Parhaan pistebogeytuloksen teki Hillin Reima Kuvaja, 43 bogeypistettä (kotikenttäetu ?).
Paras Kytäjäläinen ja myös kisan kakkonen oli Tarmo Mäkelä 39 bogeypisteellä.
Joukkuekilpailun voitti tuloksella 57 pistettä joukkue: Reima Kuvaja (Hill), Arto Lapiolahti, Rauno Vihriälä ja Tarmo Jumisko.
Toiseksi tuli 50 pisteellä joukkue: Pentti Pulkkinen (Hill), Pekka Grahn, Risto Gört ja Anja Simi.
Lähimmäslippua voittopari tuloksella 6,71 m oli Tarmo Mäkelä ja Risto Rytkönen.
Matkakohteen ensimmäisenä oikein arvannut Pekka Grahn palkittiin myös.

Päivä oli onnistunut ja palasimme tyytyväisinä kotikulmille.

Huolimatta kameran muistikortin kotona oloa, puhelimen latauksen loppumista ja muista pieniä vastoinkäymisiä onnistuin haalimaan alla olevat kuvat muistoksi Secretosta. Klikkaa niin näet isommassa koossa.

Secretoa muisteli Helena