Seniorien ystävyysottelu KGC-KYG-HGK-MGC 2019

Seniorien neljän seuran ystävyysottelu Kullo Golf – Master Golf – Kytäjä Golf – Helsingin Golfklubi pelattiin torstaina 4.7.2019 Kullo Golfin upealla ja hienossa kunnossa olevalla kentällä pelimuotona pistebogey täysin tasoituksin.

Sääennusteet lupasivat ukkosia, mutta koko pelipäivä olikin vuorotellen puolipilvinen ja aurinkoinen joskin hieman tuulinen. Aamukahvi, korvapuusti ja kisainfo saattelivat pelaajat kentälle.

Voittopisteisiin luettiin kahdeksan parhaan (kuusi miestä ja kaksi naista) pelaajan pisteet. Voittajan kisa oli äärimmäisen tiukka. Pokaalin pokkasi täpärästi tällä kertaa isäntäväki Kullo Golf, joka voitti toiseksi tulleen Masterin joukkueen samalla pistemäärällä 254 pistettä, mutta veivät voiton alhaisemmalla tasoituksella. Kytäjä Golf oli kolmas 237 pisteellä ja Tali piti perää 220 pisteellä.

Voittopokaalin lisäksi palkittiin joka seuran parhaan pistebogeytuloksen tehneet ja he olivat

Olavi Pohjola KYG 39 pistettä (Olavilla myös koko kisan paras scrats 78 lyöntiä)
Hannu Kovanen KGC 36 pistettä
Reino Tikkanen MGC 36 pistettä
Jarmo Kalpala HGK 31 pistettä

Koska Olavi pokkasi jo parhaan scratsin palkinnon ja isännät olivat päättäneet, että palkinnon voi pokata vain kerran, niin Kytäjän parhaan pb palkinnon pokkasi Helena Rajala 34 pisteellä.

Kullon buffet lounas nautittiin päivän päätteeksi. Keittiölle kiitos maittavasta ateriasta!

Ensi vuonna uudestaan ja silloin kisaisäntänä on Master Golf.