Seniorien ystävyysottelu EGS-NG-KYG-MGC 2019

Kytäjän seniorit hienosti kakkosena perinteisessä Espoon Golf Seura, Master Golf Club, Nevas Golf ja Kytäjä Golf nelikenttäottelussa

Tiistaina 13.8.2019 pelattiin Espoon Golf-seurassa perinteinen neljän seuran senioreiden välinen neliottelu 10 hengen joukkuein. Tätä klubien välistä peliä on pelattu vuodesta 1998 lähtien, nyt oli vuorossa 22. kerta kun Espoon Golf Seura, Master Golf Club, Nevas Golf ja Kytäjä Golf pelasivat kiertopalkinnosta.

Voitot ovat jakautuneet 21 vuoden aikana seuraavasti: EGS 4 voittoa, MGC 5 voittoa, NG 9 voittoa ja KYG 3 voittoa.

Pelimuotona oli tasoituksellinen lyöntipeli, kahdeksan miestä ja kaksi naista, joista kahdeksan parhaan tulos otettiin huomioon.

Kisa käytiin kauniissa säässä ja perinteisesti Espoon Golf Seuran vaikeilla griineillä tuloksen teko oli vaikeaa mutta Kytäjän joukkue pärjäsi mainiosti tullen toiseksi kisassa. Kisan voitti Master Golf Club 7 lyönnin turvin ennen Kytäjä Golfia ja 33 lyönnin turvin ennen kolmanneksi tullutta Nevas Golfia. Onnittelut Masterin pelaajille. Hyvin pelattu!! Master Golf pelasi yhteistulokseen 595 lyöntiä (8 parasta tulosta), Kytäjä oli toisena yhteensä 602 lyönnillä ja Nevas Golf kolmantena 628 lyönnillä. Isäntäseura jätettiin tylysti neljänneksi tuloksella 631 lyöntiä.

Kytäjän paras oli entinen Espoo Golfin kapteeni Heikki Hervonen.

Tulokset ovat alla olevassa taulukossa.

Kaksikymmentäkaksi vuotta vanha kiertopalkinto on nyt Master Golfissa ja ensi vuonna pelaammekin sopivasti Master Golfissa, kiitokset kutsusta jo nyt!

Kytäjän pelaajille suuret kiitokset osallistumisesta ja hyvästä yrityksestä.

Nevaksen Ertsin sanoin EGS:lle suuret kiitokset ystävällisyydestä, järjestelyistä, kentästä, tarjoiluista ja kahveista. Olette mukavaa porukkaa ja tulemme aivan varmasti vierailemaan luonanne tulevaisuudessakin.