Kaupunkiottelut Hyvinkää vs Hämeenlinna

Kaupunkiottelu Hyvinkää vs Hämeenlinna 2016

Tervehdys,

Tänä vuonna oli jo 27. kerta kun Hyvinkään ja Hämeenlinnan seniorit kohtasivat. Hämeenlinnan joukkue muodostuu Aulangon ja Tawastin pelureista, Hyvinkään Hyvigolfin ja Kytäjän pelureista.

Tällä kertaa Hyvinkää näytti kaapin paikan, kiertopalkinto tuli ”kotiin” parin vuoden tauon jälkeen tuloksella 580-612. Kytäjäläisistä parhaiten Hyvinkään hyväkuntoisilla greeneillä onnistuivat Markku Olasmaa ja Jorma Kärkkäinen.

Muutamat sadekuurot eivät senioripelaajia häirinneet vaan ottelut pelattiin hymy huulessa, ehkä joskus salaa hiukan hampaita kiristellen.

Hyvigolfin kotisivuilla on hyvä tiivistelmä pitkästä päivästä valokuvineen.
Klikkaa tästä: HYV-HML

Jari Paajanen

Kaupunkiottelu Hyvinkää vs Hämeenlinna 2015

Seniorien perinteinen Kaupunkikisa Hämeenlinna vastaan Hyvinkää pelattiin tiistaina 23.6.2015 kisaisäntävuorossa olleen Tawast Golfin kauniilla kentällä.
Hyvinkään kaupunkijoukkue oli koottu HyviGolfin ja Kytäjä Golfin pelaajista. Vastustajamme Hämeenlinnan joukkue oli koottu Tawast Golfin ja Aulanko Golfin pelaajista. Joukkueissa pelasi yhteensä 16 senioria, joista 6 oli naisia ja 10 miehiä.
Sää suosi vihdoinkin pelaajia ja kenttä oli hyvässä kunnossa joten pelaaminen siltä osin oli nautinnollista.
Kenttä koettiin haastavaksi ja tuloksenteko vaikeaksi. Tiukka kilpailu siitä tulikin sillä marginaali oli jälleen kerran pieni.

Kilpailun voitti isäntäjoukkue eli Hämeenlinna tuloksella 598-601. Tuloksiin otettiin joukkueesta 8 parasta, joista vähintään 3 oli naisia. Kytäjän sekä Hyvinkään paras pelaaja oli Ari Selvenius 72 nettolyönnillä. Tulos riitti neljänteen tilaan. Toiseksi paras kytäjäläinen oli Riitta Kiviranta-Kärkkäinen 73 nettolyönnillä. Tällä tuloksella hän oli kilpailun viides.

Ensi vuonna kisataan uudelleen ja silloin kisaisäntänä on HyviGolf.
Kisatunnelmista raportoi Olavi

9601475_orig 9812470 330549_orig 9259282_orig

Hyvinkään Seniorit voittivat Hämeenlinnan kaupunkiottelussa 2012

Leppoisissa ja aurinkoisissa tunnelmissa pelattiin torstaina 14.6.Hyvinkään ja Hämeenlinnan seniorien välinen kaupunkiottelu hyväkuntoisella Hyvinkään kentällä. Ottelua on pelattu vuorovuosina Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä jo vuodesta 1990 lähtien. Hämeenlinnaa on edustanut Tawast Golf ja Aulangon Golfklubi, Hyvinkäätä on tähän kesään asti yksin HyG, nyt ensimmäistä kertaa mukana olivat myös Kytäjä Golfin seniorit.

Kaupunkijoukkue koostuu 16 pelaajasta, kahdeksan kummastakin seurasta. Pelimuotona oli tasoituksellinen lyöntipeli ja lopputulokseen otettiin kahdeksan parhaan pelaajan tulos, toki niin, että mukana oli vähintään kaksi naista.

Kiertopalkintopokaali jäi viime vuonna Hämeenlinnaan, joten meillä hyvinkääläisillä oli selkeä tavoite – ottaa voitto kotiin. Ja niinhän siinä kävikin, voittopokaali komeilee nyt Hyvinkäällä. Tulos 593-620 nettolyöntiä Hyvinkään eduksi.

Paras hyvinkääläinen oli Pertti Raimiala HyG 71 lyöntiä ja toisena Olavi Pohjola KyG 73 lyönnillä. Hämeenlinnalaisista parhaan tuloksen pelasi Tawast Golfin Pekka Nenonen 74 lyöntiä, toisena Markku Asikainen Aulangolta 75 lyönnillä. Parhaan SCR-tuloksen pelasi Kytäjän Ismo Ropo 81 lyöntiä.

Hyvinkään joukkueeseen pelasivat itsensä Pertti Raimiala HyG, Olavi Pohjola KyG, Matti Kettunen HyG, Raija Aro HyG, Ismo Ropo KyG, Tarmo Mäkelä KyG, Kari Petäjä HyG ja Eila Raimiala HyG.

3777803_orig 9153189_orig 3177805_orig