Kaupunkiottelu Hyvinkää vs Hämeenlinna 2018

Kaupunkiottelu Hyvinkää vastaan Hämeenlinna pelattiin tänä vuonna meillä Kytäjällä South Eastillä. maanantaina 18.6.2018.

Päivä oli sään puolesta varsin ihanteellinen vaikka helteiden muuttumista pilviseksi ja osittain sateiseksi odoteltiin. Sadetta ei kuitenkaan saatu koko päivänä, tuuli hieman vastusti viimeisillä reijillä.

Kahdeksan pelaaja jokaiselta klubilta, Aulangolta, Tawastista, Hyvinkäältä ja meiltä ottelivat tiukasti tasoituksellisessa lyöntipelissä. Matsit olivat tarkkoja ja peliaika venyikin melko pitkäksi, mikä tietysti oli osittain myös peräkkäisten lähtöjen ansiota. Seuraavalla kerralla pitää yrittää yhteislähtöä.

Hyvinkään joukkueessa pelasivat kytäjäläisistä Lelle Blomqvist, Markku Munck, Petteri Kiviaho, Jukka Tikkanen, Tarmo Jumisko, Tarmo Mäkelä, Ismo Ropo ja Jukka Hännikäinen.

Hyvinkää voitti Hämeenlinnan 11 pisteellä (HYV 603 HML 614).

Pysti saatiin Hyvinkäälle ja Kytäjä järjestävänä seurana sai kunnian säilyttää sitä ensi vuoteen, jolloin pelaamme Tawastilla.

Koko kisan paras pelaaja oli meidän Markku Munck, joka pelasi -1 tulokseen, onnea Markulle!

Kaikki kisatulokset löytyvät golfboxista.

Lisäksi ylimääräisessä kilpailun ulkopuolisessa puheenjohtaja lähdössä pelasivat Heikki Aaltonen Tawastilta, Matti Matisalo Aulangolta, Toivo Suosilta Hyvinkäältä ja minä.

Kilpailun päätteksi nautimme mainion lounaan Kytäjä ravintolan buffasta. Lohikeitto ja stroganoff monipuolisine lisukkeineen olivat buffan menussa ja hyvälle maistuivat!

Kisasta raportoi Helena, joka sai kunnian vastaanottaa Tawastin Heikki Aaltoselta Hyvinkään ansaitseman voittopystin!