Hyvinkää vs Kytäjä reikäpeili 2017

Tasapeli HyG-KyG seniorien reikäpelissä 24.8.2017 Hyvinkäällä, kiertopalkinto jäi Hyvinkäälle

Torstaina 24.8.2017 pelattiin Hyvinkäällä keskinäinen reikäpeliottelu, joka oli toinen kauden otteluista Hyvinkään ja Kytäjän seniorien välillä. Kamppailu oli kovatasoinen ja tasainen, tulos meni siis tasan 5-5. Kiertopalkinto jäi Hyvinkäälle, koska edellinen voitto oli heidän.

Huolimatta kahden joukkueemme jäsenen no showsta sähköpostihässäkän seurauksena ja siten heidän osaltaan luovutusvoiton antamisesta vastustajalle, saimme tulokseksi tasapelin.

Kytäjän joukkueessa voitokkaasti pelasivat:
Tarmo Mäkelä (voitto 5/4)
Ismo Ropo (voitto 2/1)
Jukka Hännikäinen (voitto 2/1)
Juhani Voutilainen (voitto 2/0)
Olavi Pohjola (voitto 1/0)

Erikoiskisoissa kytäjäläisistä voiton vei pisin draivi kisassa väylällä 6 Anneli Tuominen. Miesten pisin draivi meni hyvinkääläiselle Matti Kettuselle ja kaikki kolme lähimmäs lippua kisaa menivät myös hyvinkääläisille väylällä 14 Tarmo Heikkiselle (5,36 m.), väylällä 1 Pirjo Virtaselle (4,67 m) ja väylällä 7 Jorma Virtaselle (1,89 m).

Mainittakoon lisäksi, että puheenjohtajien ja heidän puolisojensa välinen varsinaisen ottelun ulkopuolella pelaama reikäpeli päättyi molempien osalta Kytäjän voittoon. Helena Rajala voitti 4/3 ja Risto Rytkönen voitti 5/4.

Erikoiskisojen voittajat palkittiin sekä osallistujien kesken arvottiin vielä pari arvontapalkintoa.

Onnittelut voittajille ja iso kiitos kisajärjestelijälle Hyvinkään Golfille.

Kisaterkuin Helena

Klikkaa kuvaa, niin näet sen suurempana!