Naisten kauden 2017 tapahtumia

Naisten kauden 2017 avajaiset

Naisten kauden 2017 avajaiset ”Naisten startti” järjestettiin Kytäjän klubitalolla lauantaina 13.5.2017. Osallistujia tapahtumassa oli ennätykselliset 29 naista.

Tapahtuma aloitettiin Kytäjän keittiön meille loihtimalla herkullisella aamiaisella ja lasillisella kuohuviiniä. Tapahtumassa oli hyvä tunnelma ja kabinetin täytti iloinen naisten puheensorina.

Tilaisuudessa naistoimikunnan jäsenet, ladykapteeni ja senoritoimikunnan vetäjä esittelivät kauden 2017 naisille suunnattuja tapahtumia.

Golfbalancesta paikalle olivat saapuneet Nikke ja Iida, jotka järjestivät mahtavat arpajaiset tilaisuuteen osallistujien kesken. Palkintoina oli huikeita laukkuja, golftarvikkeita ja pisteenä i:n päällä upea golfbägi. Paikalle oli tuotu myös mahtava kattaus kevään uutuustekstiilejä, joita me naiset kilpaa sovittelimme ja ostimme.

Tilaisuuden päätteeksi Fibacon upea Topi veti meille naisille kunnon alkuverryttelyn terassilla, jonka jälkeen lähdimme naisjoukolla golfkierrokselle North West kentälle.

**********************************************************************************************
Kansallinen golfviikko

Kansallista golfviikkoa vietettiin maanlaajuisesti 5.- 11.6.2017. Viikkoa vietettiin useilla kymmenillä Suomen golfkentillä erilaisten tapahtumien merkeissä. Meillä Kytäjällä viikko huipentui Naisten sunnuntai-golf tutuksi tapahtumaan, johon osallistui reilu 20 naista. Tapahtumaa vietettiin Kytäjän pohjoisrangella ja vetäjänä toimivat upeat prot Antti Vaalas ja Heini Haapala. Alkuverryttelyn ja turvallisuusopastuksen jälkeen innokkaat uudet golfarit löivät palloa ja puttailivat. Toivottavasti golfkärpänen puraisi ja saamme heistä uusia naisgolfareita upean lajimme pariin.