Ystävägolf 2012

Ystävägolf 2012

Nopeat griinit, tiukat raffit, kesän kaunein päivä, maittava ruokailu ja itse valittu peliseura vauhdittivat seuran perinteistä Ystävägolfia, joka pelattiin lauantaina 28.7. kisakuntoon viritetyllä SE-kentällä. Päivään osallistui 58 ystäväparia.

Kentän vaikeudesta huolimatta tuloskunto oli kova. Kisa pelattiin aikaisemmista vuosista poiketen best ball’ina, jossa kunkin reiän tulokseksi ystäväparille laskettiin parin parhaimmin pelanneen pelaajan pistebogeytulos.

Kisan kaikki kolme parasta pelaajapari olivat miehiä, jotka kaikki saivat tuloksen 45 bogeypistettä. Voittajat olivat
Kytäjän Jorma Kärkkäinen ja Norcenterin Jori Wigren  (yhteenlaskettu tasoitus 25,1) , toiseksi tulivat Kytäjän Jiajun Ma ja Vuosaari Golfin  Joni Ek (32,7) ja kolmansia olivat Kytäjän Jukka Isopoussu ja Tiirin Golfin Mikko Oikari (48,4).

Erikoiskilpailu oli perinteinen lähemmäs lippua kisa väylällä 9, jossa pelaajan tuli kuitenkin lyödä ystävän mailalla. Naisten kisan voitti Vanajanlinnan Marita Hägg ja miesten Kytäjän Jouko Hartikainen.  Väylällä 5 oli myös lähemmäs lippua kisa yhdellä lyönnillä – ei kahdella kuten tavallisesti, koska väylä on par 4. Kisa oli yhteinen niin naisille kuin miehillekin, ja sekä naisten että miesten tiiauspaikka oli siirretty normaalia lähemmäksi lippua. Tästä huolimatta esimerkiksi omassa neljän naisen peliryhmässä kukaan ei lyönyt suoraan griinille. Lounaspöydässä keskustelua virisikin siitä, että tämä erikoiskilpailu olisikin toiminut paremmin ”lähemmäs lippua kahdella lyönnillä” –kisana.  Kaikesta huolimatta voittaja löytyi ja hän oli Hattula Golfin Aki Stolt.  Yksi palkinto jaettiin arpomalla kaikkien osallistujien kesken. Arvonnassa arpaonni suosi Kytäjän Maria Penttistä ja hänen pelikaveriaan Virvik Golfin Hans Öhmania.

Kiitos kaikille mukana olleille! Ystävägolf pelataan joka vuosi – myös ensi vuonna – heinäkuun viimeisenä lauantaina, joten tervetuloa mukaan myös
silloin!

Marjatta Virtanen

1345018_orig