Senioreiden syyskisa 2018 – väripallokisa

Seniorien syyskisa pelattiin sunnuntaina 30.9.2018 SE:llä. Sää oli syksyinen, mutta sadetta saatiin vain pari pikku ripausta. Ilma oli raikas ja hyvä hengittää. Oikein mukava syyskuun viimeisen päivän sää.

Kisaan osallistui 27 senioria, joista muodostui 7 joukkuetta. Pelimuotona oli henkilökohtainen pistebogey erikseen miehille ja naisille sekä joukkuekisa väripalloilla. Lisäksi oli pisin draivi erikseen miehille ja naisille väylällä 15 sekä lähemmäs lippua kisa väylällä 9.

Joukkuekisasta muodostuikin varsinainen ”pallonsuojelukisa”, kun joukkueet varjelivat väripallon ja varaväripallojen katoamista viimeiseen asti, sillä pallojen palauttaminen toi joukkueelle lisäpisteitä. Useimmat joukkueet päätyivätkin palauttamaan kaikki kolme käytössään ollutta palloa.

Palautteena annettiinkin toivomus järjestää syyskisa pelkästään joukkueiden väliseksi. Olisi rennompaa kauden viimeiseksi koitokseksi. Toive on laitettu korvan taakse ensi kautta varten.

Kisan päätteeksi nautittiin Kytäjän keittiön vamistamaa todella maukasta juureskeittoa smetanan ja siemenien kera, pääruuaksi haudutettua lohta, tilliperunoita ja kasviskiusausta. Jälkkärinä kahvin kera oli vielä ihana lakkakakku! Kiitokset lounaasta keittiöhenkilökunnalle ja kiitokset myös raikkaasta alkumaljastamme, joka tällä kertaa oli kuohuvaa karpalomehua.

Tässä vielä kisatulokset.

Pisimmän draivin löivät Heidi Saarinen ja Tarmo Jumisko.
Lähimmäs lippua pääsi Pirjo Santala.

Henkilökohtaisessa bp kisassa menestyivät

 1. Susanna Matero-Gört 31 bp
 2. Pirjo Santala 28 bp
 3. Heidi Saarinen 24 bp
 1. Vesa lappalainen 32 bp
 2. Martti Savolainen 31 bp
 3. Markku Munck 31 bp

Väripallokisa:

 1. Hervonen, Munck, Sarosto 33 bp
 2. Rajala, Mäkinen, Saarinen J, Skogström 32 bp
 3. Matero-Gört, Goumache M, Selvelius, Savolainen 31 bp
 4. Saarinen H, Jumisko, Lapiolahti, Pohjola E 30 bp
 5. Santala P, Gört, Lappalainen, Wiik 28 bp
 6. Pohjola L, Välimaa, Vihriälä, Salminen 28 bp
 7. Goumache P, Tikkanen, Raitokoski, Santala S, 24 bp

Koska kyse oli syksyisestä sadonkorjuukisasta myös palkinnot olivat syksyn aarteita, itse tehtyä vadelmahilloa, leipäjuustoa, syyskanervia, kukkia ym. Lopuksi vielä arvottiin Golf Balancen lahjoittamat pipot sekä palautetut väripallot tuubeittain ja jokainen sai vielä mukaansa ruusun kotiin vietäväksi. Iloisin mielin lähdettiin kotia kohti.

Kisasta raportoi Helena,

joka samalla kiittää kaikkia senioreita kuluneesta kaudesta ja toivottaa mukavaa loppusyksyä kaikille muistuttaen vielä seuran päätöskisasta sekä päätösgaalasta, joissa ainakin vielä on mahdollisuus tavata mukavia golftuttuja!

Kuvat suurenevat klikkaamalla!