Ystävägolf 2014

Kytäjä Golfin perinteinen ystävägolf järjestettiin 26.7.2014 North-West kentällä helteisessä kelissä. Päivän tavoitteena oli esitellä huippukuntoista Kytäjän kenttää jäsenille ja jäsenten vieraille. Ilahduttavasti kilpailuun osallistui 43 paria, joista siis toinen pelaaja oli Kytäjän jäsen ja toinen pelaaja jäsenen kilpailuun kutsuma vieras.

Pelimuotona kilpailussa oli pariscramble 1/4 tasoituksin, minkä johdosta tulostaso muodostui odotetun kovaksi. Voitto kilpailussa meni parille Eija Linnermo / Niko Helin, jotka pelasivat huiman tuloksen 55 (-17). Eijan ja Nikon kierroksen kohokohta oli NW reikä numero 7 (par 5), jolla pari teki chippaamalla eaglen. Myös viereiselle vastaantulevalle väylälle (numero 11, par 3) pari teki hyvän tuloksen: pari teki reiälle birdien, jonka vuoksi korttiin merkittiin nettotulokseksi tuolta reiältä 1. Toiseksi kilpailussa sijoittui pari Susanna Matero-Gört / Jorma Hägg tuloksella 63 (-9) ja kolmanneksi pari Petri Juntunen / Jussi Kivisilta samalla tuloksella 63 netto. Tasatuloksessa Susanna ja Jorma sijoittuivat toiseksi matemaattista menetelmää käyttäen paremmalla viimeisen kuuden reiän tuloksella myös yhdeksän reiän nettotuloksen ollessa tasan 31. Virallisen kilpailun ulkopuolella Oy:n edustajat pari Veli-Pekka Hakala / Eemeli Tani pelasivat niin ikään huiman kierrostuloksen 59 (-13). Kaiken kaikkiaan 26 paria pelasivat alle parin (72). Onnittelut kaikille sijoittuneille!

Toimin kilpailussa tuomarina ja tällä kertaa säännöt olivat kilpailijoilla hyvin hallussa, sillä tuomaripuhelin ei soinut kertaakaan. Sen sijaan ilahduttavasti havaitsin useita railakkaita reaktioita onnistumisiin ja onnistuneisiin lyönteihin kenttää kiertäessäni. Yleisestikin ilmapiiri kisassa oli positiivinen ja sopivan rento.

Tervetuloa ensi vuonna uudestaan!

Esko Penttinen, kilpailunjohtaja
kuvat Mari Velama

9215851

1912648

8003811_orig