Nelipallo Cup

Nelipallo Cup on kaudella 2012 ensimmäistä kertaa pelattava uusi kilpailu pareille. Se on tasoituksellinen, kaaviojärjestelmällä pelattava  nelipallo/paraspallo-reikäpelikilpailu. Kilpailu on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille (miehet, naiset, seniorit, juniorit) ja se pelataan keltaisilta (m) ja punaisilta (n) tiiauspaikoilta.

Otteluissa pelataan 18 reikää kilpailijoiden itse sopimana ajankohtana. Jos tulos on tasan 18 reiän jälkeen, pelataan lisäreiät “äkkikuolema”-periaatteella. Lisäreikien pelaaminen aloitetaan ensimmäiseltä reiältä ja jatketaan, kunnes voittaja on selvillä.

Ottelut pelataan tasoituksilla siten, että käytetään henkilökohtaisia tasoituksia, eikä joukkueen yhteenlaskettua tasoitusta, eli ottelussa jokainen pelaaja saa tasoitusta suhteessa ottelun alimman tasoituksen pelaajaan ja reikätulokset määräytyvät sen mukaisesti.

Ottelut voi pelata kummalla tahansa Kytäjän kentistä. Kaaviossa ensinnä nimetty pari päättää pelattavan kentän. Kilpailun pelikaavio arvotaan. Jäsenet voivat ilmoittautua kilpailuun pareina tai yksittäin. Yksinään kilpailuun ilmoittautuville pelaajille arvotaan pari toisten yksinään ilmoittautuneiden joukosta.