Tervetuloa mukaan pelaamaan Kytäjän reikäpelimestaruuksista kaudelle 2016.

Ottelutaulukot ovat julkaistu Challonge-tulospalveluun. Tässä linkit taulukoihin sarjoittain:

 

Otteluaikojen sopiminen

Tänä vuonna kokeillaan järjestelmällisempää formaattia otteluaikojen sopimiseen ja otteluiden pelaamiseen suunnitellussa määräajassa.

Ottelutaulukossa otteluparin ensimmäisenä eli yläpuolella listattu pelaaja tai pari on lähtökohtaisesti alemmalla tasoituksella pelaava. Hänen velvollisuutensa on ottaa yhteyttä yhteyttä vastustajaansa ja aloittaa neuvottelu otteluajasta.

Vastustajan yhteystiedot saa caddiemasterilta. Jaamme viikon kuluessa kuhunkin sarjaan osallistuneiden kesken sarjan kilpailijoiden yhteystiedot. Jos et halua, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi jaetaan sähköpostitse muille osallistujille, ilmoita siitä ennen 9.6. iltaa sähköpostitse me@laurijutila.com, niin jätän sinut jakelulistan ulkopuolelle. Näin yhteystietosi ovat saatavissa vain caddiemasterilta.

Toivon, että yritämme löytää sopivat yhteiset peliajat ja saamme pelattua ottelut ajoissa kunkin kierroksen määräaikaan mennessä. Mikäli ottelu kuitenkin on avoinna vielä määräajan umpeuduttua, tulos ratkaistaan seuraavana päivänä (yleensä maanantai) seuraavasti. Ottelun tulee alkaa klo 10-12 välisenä aikana ja jos tulos on vielä avoinna klo 16 eli sitä ei ole ilmoitettu caddiemasterille, tulos ratkaistaan arvalla.

Huomioithan, että monessa sarjassa sekä ensimmäisen ja toisen kierroksen otteluita voi pelata yhtäaikaa. Aina kun oma otteluparisi on selvillä, voit ryhtyä järjestämään tulevaa ottelua vaikka itse määräaikaan olisi viikkoja. Menneinä vuosina pienempiä sarjoja onkin saatu pelattua loppuun reilusti ennen lopullista määräaikaa.

 

Kilpailujen säännöt

Kuhunkin sarjaan ja kilpailuun liittyvät säännöt löytyvät Kytäjän kilpailujen verkkosivuilta osoitteessa http://kytajakilpailut.weebly.com/

“Seuran kilpailut” -valikon alta löytyvät jokaisen kilpailun sääntöosiot, joissa on listattu mm. pelattavat tiit, tasoituslyöntien laskentaohjeet ja playoff-menettely.

Lähtökohtaisesti ottelut pelataan South East -kentällä. Tästä voidaan kuitenkin poiketa, jos pelaajat yhdessä sopivat ottelun pelaamisesta North West -kentällä tai sopivia lähtöaikoja ei ole saatavissa South East -kentälle sovittuna pelipäivänä.

Reikäpelin säännöt löydät golfin säännöistä[1] ja Suomen Golfliiton kilpailu- ja pelikäsikirjasta[2].

 

Onnea kauden reikäpelikilpailuihin ja paras voittakoon!

Parhain terveisin,

— kapteeni

[1] Golfin säännöt, R&A http://www.randa.org/en/Rules-and-Amateur-Status/Rules-of-Golf.aspx#/rules/?ruleNum=2

[2] Kilpailu- ja pelikäsikirja, Suomen Golfliitto http://kytajakilpailut.weebly.com/uploads/1/1/1/9/11193684/kipailu-_ja_pelikasikirja.pdf