Pelioikeusohje ja lomake

PELIOIKEUSOHJESÄÄNTÖ 2019

Pelioikeus

Kytäjä Golf Oy:n yhtiöjärjestyksen mukaisesti osake tuottaa yhden pelioikeuden. Pelioikeutta voi käyttää joko nimettynä henkilökohtaisena pelioikeutena tai se on vaihdettavissa pelilippuihin. Pelioikeudelle on nimettävä pelioikeudenhaltija.

Pelioikeudenhaltija

Osakkeenomistajalla on oikeus nimetä pelioikeudelle yksi pelioikeudenhaltija (joko osakkeenomistaja itse tai hänen nimeämä henkilö). Osakkaan edut koskevat ainoastaan osakkeenomistajaa, joka pelaa itse omalla pelioikeudellaan joko nimettynä tai pelilippuina (jos ei erikseen mainita, vrt. viiden kentän yhteistyöetu). Pelioikeudenhaltijan edut ja oikeudet kuuluvat ainoastaan osakkeenomistajan nimeämälle henkilölle. Pelioikeudenhaltijaksi ei voi nimetä yritystä.

Peliliput

Kaudella 2019 pelilippujen määrä on 20 kpl/pelioikeus. Kun peliliput on käytetty; voi osakas pelata green feellä 45€/kierros ja pelioikeudenhaltija pelata green feellä 55€/kierros ja pelioikeudenhaltijan edut säilyvät ennallaan. Mikäli pelilippu luovutetaan kolmannelle osapuolelle, noudatetaan tämän osalta vieraspelaamisen ehtoja.

Lähtöaikojen varaus

Osakkeenomistaja voi varata enintään kaksi (2) lähtöä/päivä enintään kaksi viikkoa (14 päivää) etukäteen. Pelioikeudenhaltija voi varata enintään kaksi (2) lähtöä/päivä enintään kymmenen (10) päivää etukäteen. Vieraspelaajat voivat varata yhden (1) lähdön/päivä enintään neljä (4) päivää etukäteen, vieraspelaajien lähdöt klo 8:00 – 19:00. Kytäjä Golf ry:n jäsenellä on oikeus varata lähtöaikoja pelioikeudenhaltijan ehdoin, mutta kuitenkin vain yhden lähdön/päivä.

Tasoitusrajat

Pelioikeudenhaltija ja hänen vieraansa 54
Kytäjä Golf ry:n jäsen 54
Vieraspelaaja Miehet 36,Naiset 45
Lähtöryhmän tasoitusten yhteenlaskettu maksimi 100
Lähtöryhmien kokoa tai kokonaistasoitusta voidaan rajoittaa ruuhka-aikoina.

Golfauton käyttö

Golfauton varaus suositellaan tehtäväksi peliajan varauksen yhteydessä. Golfautoja ei luovuteta käyttöön klo 18:00 jälkeen. Alle 18-vuotiailta golfautolla ajaminen on kielletty. Golfauton käytöstä annettuja ohjeita on ehdottomasti noudatettava.

Golfauto/kierros
Osakas 20 €
Pelioikeudenhaltija 30€
Vieras 40 €
10-kortti osakas 160€
10-kortti pelioikeudenhaltija 260€

Green fee -maksut

Pelioikeudenhaltijan juniori (synt. 1998 tai sen jälkeen) 0€ jos Kytäjän jäsen, muutoin 15 €
Osakkaan vieras 45 €
Pelioikeudenhaltijan vieras, enintään kolme henkilöä 55 €
Vieraspelaaja arkisin 92 €
Vieraspelaaja viikonloppuisin klo 14:00 jälkeen 92 €
Juniori (synt. 1998 tai sen jälkeen) 35 €
Opiskelija (alle 25 vuotta) tai varusmies 35 €
Sotaveteraani 0 €
PGA, NGU, FGA, FGMA –kortit 15 €
Huom! Opiskelijan ja varusmiehen on pyydettäessä esitettävä asianmukainen voimassaoleva kortti.

Harjoitusaluemaksut

Osakas 0 €/kausi
Pelioikeudenhaltija 50 €/kausi
Kertamaksu 4 €
Vieras 150 €/kausi

Pelin sujuvuus

Pelaajan tulee noudattaa ilmoitettua aikataulua, golfsääntöjä ja -etikettiä. Valvojan antamia ohjeita tai määräyksiä on noudatettava.

Kierrosaika 4 pelaajan ryhmälle
North West Course 4 tuntia 7 minuuttia
South East Course 4 tuntia 13 minuuttia

Kentänhoitohenkilöstö

Kentänhoitohenkilöstöllä on kentällä ehdoton etuoikeus pelaajiin nähden ja heiltä on aina odotettava lyöntilupa vaaratilanteiden välttämiseksi.

KYTÄJÄ GOLF OY:N HALLITUS PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN PELIOIKEUSOHJESÄÄNNÖN MUUTOKSIIN. VIERASPELAAMISEN VOIMASSA OLEVAT EHDOT LÖYTYVÄT KOTISIVUILTAMME WWW.KYTAJAGOLF.FI.
Edellä mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

» Pelioikeuslomake