Elisan asiakastarina

”Kytäjä on tehokkaan tiimityöskentelyn ja uusien ideoiden ympäristö”

Virikkeellinen ympäristö ja rento ilmapiiri luovat hedelmälliset olosuhteet innovatiivisille ideoille ja tehokkaalle tiimityöskentelylle. Tämä tiedetään myös Elisassa – yrityksessä, joka on erilaisten tietoliikenne-, ICT- ja digipalveluiden Suomen markkinajohtaja.

Elisalla IT-alustasta ja käyttöpalveluista vastaava johtaja Markku Tuomala kertoo Kytäjä Golfin olevan juuri sellainen miljöö, jossa uudet ideat versoavat ja ihmiset pääsevät syventämään sosiaalisia suhteitaan. Paikassa on hyvä kohdata niin asiakkaita kuin kollegoitakin – varsinkin sellaisia, jotka rakastavat golfia.

– Puitteet golfin pelaamiseen ovat täällä huiput kaikin puolin. Kentillä on hyvä pelata, sillä ne ovat sopivan haastavat ja selkeät, toteaa lajia itse paljon harrastava Tuomala, jolle Kytäjä Golfin viheriöt ovat jo varsin tutut.

Mainio sijainti ja monipuoliset tilat

Tuomala kertoo, että esimerkiksi yksikön johtoryhmän kehityspäivään Kytäjä Golf oli nappi-valinta monestakin syystä.

– Sijainti on mainio – Kytäjälle on esimerkiksi etelästä päin helppo ja nopea tulla. Silti paikka on sopivan sivussa, että porukka ei lähde kotiin yöksi, mikä on minusta vain hyvä. Tiivis paripäiväinen yhdessä edesauttaa hyvän ryhmähengen syntymistä, Tuomala toteaa.

Lisäksi Kytäjä Golfista vuokratut tilat vastasivat monipuolisuutensa vuoksi Elisan senhetkisiä tarpeita hyvin.

– Tarvitsimme helposti muokattavissa olevat tilat ja sellaiset saimme. Pääsimme työskentelemään koko johtoryhmän kesken rennossa ympäristössä, mutta pystyimme tarvittaessa jakautumaan myös pienempiin huoneisiin, Tuomala kertoo.

Mukavaa yhdessäoloa unohtamatta

Kytäjä Golfin kauniit maalaismaisemat ja leppoisa ilmapiiri tarjoavat Tuomalan mukaan oivan ympäristön nimenomaan tapahtumille, joissa tulee haastaa porukan luovuutta ja kykyä puhaltaa yhteen hiileen. Miellyttävässä miljöössä, mukavan tekemisen parissa luottamus toisiin kasvaa ja yrityksen toiminta kehittyy – melkein huomaamatta.

– Erilainen, vapaa ympäristö virittää porukan ajattelemaan asioista eri tavalla. Täällä saimme johtoryhmän kesken hoidettua tehokkaasti ne asiat, joita lähdimme tavoittelemaankin. Samalla saimme kuitenkin nauttia mukavasta yhdessäolosta saunoen, golfaten ja iltaa istuen, Tuomala kertoo.

Tuomalan mukaan Kytäjä Golfin palveluita oli helppo räätälöidä tapahtumaan sopivaan mittaan. Elisalaiset esimerkiksi tilasivat osan syömisistä valmiina, mutta osan ruuista he valmistivat itse. Näin päiviin saatiin mukaan lisää omatoimisuutta ja yhdessä tekemistä.

– Palvelut joustavat ja henkilökunta on ystävällistä. Tänne on aina mukava tulla, toteaa Tuomala.

Kesä 2019 täyttyy huimaa vauhtia – varaa omasi!
Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella tai soita 0194565711

 

Lue Baronan asiakastarina >

Yritystapahtumat-sivulle >