Baronan asiakastarina

”Täällä pääsee hengittämään hyvällä tavalla erilaista, positiivista henkeä”

Pakopaikka, jossa arjen kiire ja muu maailma ympärillä unohtuu. Sellaiseksi Kytäjää kuvailee henkilöstöpalveluyritys Baronan Senior Advisor Jari Pitkälä, joka on jo yli 10 vuoden ajan luottanut Kytäjä Golfin kykyyn tarjota yrityksen asiakkaille ja henkilöstölle mieleenpainuvia elämyksiä ja golfkokemuksia. Pitkälän mukaan Kytäjä tarjoaa erinomaiset puitteet niin pienten kuin suurtenkin asiakas- ja henkilöstötapahtumien järjestämiseen.

Pitkälän mukaan Baronalle on alusta asti ollut tärkeää, että heidän tapahtumiensa ilmapiiri on tyylikäs ja asiat hyvin organisoitu. Ja kun on kyse golfin ympärille rakennetusta tapahtumasta, ei kenttien laadusta tingitä. Kytäjä Golfin kanssa palaset loksahtivat heti kohdalleen.

– Olemme käyneet muillakin kentillä, mutta yrityksemme tapahtumia ajatellen Kytäjä Golf on ylivoimainen. Palaute asiakkailta on ollut niin hyvää, ettei mahdollisuutta paikan ja pelikenttien vaihdolle käytännössä enää ole. Ja jos näitä kenttiä maailmanluokan pelaajatkin kehuvat, niin miksi mennä muualle? Pitkälä toteaa.

Onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa

Vaikka Pitkälän mukaan Kytäjän kenttien laatu ja arkkitehtuuri ovat aivan omaa luokkaansa, Kytäjän keskeinen sijainti sekä joustava ja laadukas palvelu merkitsevät myös paljon. Varsinkin kun on kyse yrityksestä, joka toimii yli 50 paikkakunnalla ja 10 eri maassa työllistäen vuosittain yli 35 000 ihmistä, tulee tapahtumien olla räätälöitävissä moniin tarpeisiin.

– Erinomaisten harjoitteluolosuhteiden lisäksi täällä muutkin asiat toimivat. Ruoka on hyvää, ja huvilat tarjoavat yöpymismahdollisuuden pitkämatkalaisille. Huviloissa olemme järjestäneet välillä myös kolmen päivän mittaisia hackathon-tapahtumia. Tällöin ravintolasta on tuotu meille ruoat suoraan talolle, Pitkälä kertoo.

Jari Pitkälä kiittää myös golfammattilaisten – Antin ja Timon – vetämien harjoitusten laatua ja niissä vallitsevaa mukavaa yhteishenkeä. Pitkälän mukaan loistavaa kuitenkin myös on, että tekemistä ja näkemistä löytyy myös niille, jotka eivät golfista perusta.

– Myös pyöräily- ja juoksumaastot ovat todella hyvät, ja miljöö kauneinta Uuttamaata. Hevoset laiduntavat viereisellä nurmella, ja ympäröivän luonnon värit ovat uskomattomat – kokonaisuus on upea. Joinakin aamuina viheriöiltä suorastaan huokuu toinen todellisuus. Täällä todellakin pääsee vetämään keuhkoihinsa sellaista hyvällä tavalla erilaista, positiivista henkeä, Pitkälä toteaa.

Vaikka uljaan kartanomaiseman ja golfaukeiden viehätysvoima ovat usein parhaimmillaan aamuvarhaisella, yksi hienoimmista ”Kytäjä-elämyksistä” on Pitkälän mukaan koettavissa silloin, kun aurinko alkaa painua mailleen.

– Auringonlasku Kytäjällä. Se on äärettömän hieno näky ja kokemisen arvoinen, Pitkälä vinkkaa.

Kesä 2019 täyttyy huimaa vauhtia – varaa omasi!
Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella tai soita 0194565711

 

Lue Elisan asiakastarina >

Yritystapahtumat-sivulle >