Golfopetus ja -valmennus

 

Antti Vaalas

Golfopettaja, PGA Professional

Antti on yksi Suomen kokeneimpia golfopettajia ja toiminut Kytäjä Golfin Pro:na kentän perustamisesta lähtien. Entisenä kilpapelaajana Vaalas ymmärtää pelin eri osa-alueet ja pyrkii innostamaan oppilaita harjoittelemaan paremmin ja pelaamaan enemmän. Antti tarjoaa niin yksityis- kuin ryhmäopetusta aloittelijasta ammattilaisiin sekä alkeiskursseja.

Antti käyttää opetuksessa tarvittaessa huipputeknologiaa. AimPoint griinienlukukouluttajana hän on toiminut jo vuodesta 2011 lähtien ja erikoistunut myös SAM PuttLab analysaattorin käyttöön.

Helsinkiläinen Vaalas toimii myös Suomen raikkaimman golfyhteisön GoGolfin Head Pro:na ja on Suomen PGA:n jäsen vuodesta 1989 lähtien.

Lisätietoa: www.vaalasgolf.com

 

Timo Rauhala

Valmentaja, PGA Professional

Timo on Suomen golfvalmennuksen kärkinimi, joka tunnetaan Mikko Ilosen, Minea Blomqvistin sekä monien muiden suomalaisten huippupelaajien valmentajana. Kansainvälisistä pelaajista Rauhala on valmentanut mm. Henrik Stensonia. Moninkertainen Suomen PGA:n vuoden golfvalmentaja ja Euroopan PGA:n Viiden Tähden golfammattilaiseksi palkittu Rauhala uskoo valmennuksessa enemmän oppimiseen kuin opettamiseen.

Timon valmennuksessa avataan klubipelaajille huippupelaajien valmennusmaailmaa, pelifilosofiaa ja tuloksen tekemisen taitoja käytännön esimerkkien kautta. Valmennukseen osallistuville annetaan eväät kehittyä pelaajana sekä nauttia golfin pelaamisesta. Helsingissä asuva lahtelainen toimii Golf Mentors -yhtiön päävalmentajana ja on Suomen PGA:n jäsen vuodesta 1990 lähtien.

Lisätietoa: www.golfmentors.fi