Open House -päivä klubilla osakkaille ja jäsenille

Lauantaina 23.4. järjestetään klubilla Open House-päivä jäsenille ja osakkaille klo 10-14. Ilmainen lounas 100:lle ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

Kytäjä Golfin Open House-päivää vietetään la 23.4. klo 10-14 klubitalolla. Osakkaille ja jäsenille suunnatun päivän aikana klubilla esittäytyy ja on esillä tulevan kauden uutuuksia, niin toimijoita kuin tarvikkeitakin.

Ravintolassa pääset tapaamaan uudet ravintoloitsijat Suvi-Annikan ja JP:n tiimeineen. Uusi ravintola Casual Tee valmistaa herkullisen lounaan ja tarjoaa 100:lle ensimmäiselle sen ilmaiseksi. Ilmoittaudu ja varaa ilmainen lounas alta. Lounasaika on jaettu neljään osaa, joissa jokaisessa on 25 lounasta.

Ensi kaudella klubilla pääsee myös hierontaan ja erilaisiin hoitoihin hieroja Johanna Kaarelan käsissä. Johanna on kehonhuollon ammattilainen (urheiluhieroja ja 1v. osteopatiaopiskelija) ja palvelut ovat varattavissa pääsääntöisesti ke-pe-päiville, ja mahdollisesti myös viikonlopulle. Johanna on paikan päällä kertomassa palveluista lisää ja varauskalenteri on mukana.

ProShopissa esillä on tulevan kauden uutuuksia niin Callawayn, Adidaksen kuin J.Lindebergin osalta ja paikalla myös PeGo ja ViliCustom. Viime vuoden kenkiä ja tekstiileitä myös löytöhinnoin -50%. PeGolta saa myös tottakai tietoa tulevan kesän treeneistä ja kursseista.

Myös caddiemasterin toimisto on samalla avoinna, joten samalla hoituu myös pelioikeus-yms. asiat hyvin.


Open House-lounas

Lounasaika (klo 11-13) on siis jaettu neljään osaan ja jokaisessa on ilmainen lounas 25:lle ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Ilmoittaudu "ostamalla" haluamasi lounasaika verkkokaupan kautta, alla olevista linkeistä. Verkkokauppa vaatii kirjautumisen Kytäjän sivuille, jos se ei ole vielä tuttu juttu, niin ohjeet löydät tästä. Tulosta vahvistusviesti mukaasi tai varaudu näyttämään se puhelimestasi.