Nimetyllä pelioikeudella pelaavat pelioikeudenhaltijat voivat vahvistaa oman lähtöajan nyt myös etänä. Joskus yllättää kiire ja joskus taas ei klubille ole muuta asiaa kuin ilmoittaa cädärille olevansa paikalla. Nyt voi tarvittaessa olla ”kulkematta lähtöruudun kautta” ja vahvistaa oma kierros itse. Ajan voi etänä vahvistaa kahdella tavalla:

Klubikortti

Molempien kenttien kioskien seinässä on kortinlukija, johon klubikorttia näyttämällä voit vahvistaa oman ajan. Kun lukija antaa viestin ”success”, lukijasta tulee viesti caddiemasterille, joka vahvistaa ajan Golfboxiin. Vain kortinhaltijan aika vahvistetaan, ei koko lähtöryhmän, eli jokaisen lähtöryhmän jäsenen on käytettävä oma klubikortti lukijassa.

North Westin lukija löytyy infotaulun vierestä, South Eastin lukija slopetaulukoiden vierestä.

Golfbox-sovellus

Golfboxin englannin-kielinen sovellus ”GolfBox FI” on ladattavissa puhelimiin sovellus-kaupoista. Sovelluksen kautta pystyy paitsi vahvistamaan oman lähtöaikansa, myös varaamaan aikoja ja mm. ylläpitämään eri pelitilastoja. Oman ajan vahvistaminen onnistuu kun kentälle on matkaa vähemmän kuin 5km, jolloin sovellus kysyy ajan vahvistamista.

GolfBox FI-sovelluksen voi ladata sovellus-kaupoista.

 

Pelioikeudenhaltijat, jotka pelaavat pelilipuilla, tai vieraspelaajat eivät voi luonnollisesti etävahvistusta tehdä, vaan kierros tulee kuitata caddiemasterille pelilipulla tai green feellä.