Toivotan kaikki Kytäjän Ladyt lämpimästi tervetulleeksi naisten kauden avajaistapahtumaan ”Naisten Starttiin” lauantaina 13.5 alkaen klo 10.00.

Aloitamme aamun yhteisellä aamupalalla kuohuviinin kera sekä kesän tapahtumien esittelyllä. Tutustutaan toisiimme ja vietetään aamupäivä rennosti jutustellen.

Pro Shop Golf Balance on viime vuoden tapaan luvannut toimittaa varta vasten avajaistapahtumaan kauden 2017 uutuustekstiilejä -30 %, supersuosittuja Schok Absorber urheiluliivejä -20 % ja uutuuskenkiä sekä uutuusbägejä-30 %. Tarjolla on myös mm. Insjön värikkäitä laukkuja sekä muita tarvikkeita.

Kaikkien tapahtumaan osallistuneiden kesken suoritetaan arvontoja, jossa hyviä palkintoja J

Fibacon pojat ovat lupautuneet viime kevään tapaan vetämään meille alkuverryttelyn ennen pelejä. Pelejä varten on varattu teeaikoja klo 12.00 alkaen. Peliosuuteen voit halutessasi ilmoittautua vasta lauantaina paikan päällä. Voit vaihtoehtoisesti pelata 9 tai 18 reikää. Voit myös osallistua vain päivän muihin tapahtumiin, vaikka et lähtisi pelaamaan.

Ilmoittaudu mukaan keskiviikkoon 10.5 mennessä. Ilmoittautumiset suoraan Ladykapteenille heidisaarinen64@gmail.com tai tekstiviestillä p. 040 1655905