Pelaamme tänäkin kesänä kummallakin kentällä ns. running eclectic-kisaa, johon jokainen Kytäjän naisgolfari voi osallistua. Kilpailuun osallistuminen ei maksa mitään. Kilpailuaika alkoi 1.6. ja kestää elokuun loppuun.

Eclectic-lomakkeet ja kilpailuohjeet löytyvät naisten pukuhuoneesta sinisestä kansiosta. Ensimmäisellä kierroksella lomakkeelle merkitään kaikkien väylien tulokset. Muilta kierroksilta merkitään ainoastaan parannetut. Vain yhdenkin väylän tuloksen voi merkitä, mutta kierrä kuitenkin koko kierros eli 18 reikää.

Kisa pelataan tänä vuonna sekä tasoituksellisena että tasoituksettomana. Tasoituksellisessa kisassa pelaajan tulos on eclectic-kierrosten scratch-tulos, josta vähennetään 50 % pelaajan tasoituksesta elokuun lopussa.

Kummankin kentän paras scratch-tulos ja tasoituksellinen tulos palkitaan seuran päätöskisassa lokakuun alussa. Ensimmäiset eclectic-kierrokset on jo pelattu. Kilpailun tilanne päivitetään parin viikon välein ja tulokset löytyvät sekä naisten pukuhuoneesta että kilpailutoimikunnan sivuilta.

Terveisin

Marjatta Virtanen, ladykapteeni