Kytäjä Golf ry:n naistoimikunta on suunnitellut alkavan kauden avajaiset pidettäväksi tiistaina 24.4. klo 18.00 Klubitalolla. Ohjelmassa on o Tilaisuuden avaus ja kauden 2012 toiminnan esittely o Golf Pron vinkit alkavalle kaudelle (Pron klinikka, joko rangella tai sisällä riippuen ”lumitilanteesta”) o Kauden 2012 golfvaatteiden ja tarvikkeiden esittely seuran omien naismannekiinien avulla (mukaan ovat lupautuneet Jukka Tanin Pro Shopin kautta suurista tavarantoimittajista ainakin Daily Sports, Galvin Green, Ecco ja Cross). o Mahdollisuus ostosten tekemiseen kauden avajaisalennuksin o Tarjolla pientä suolaista o Ilmoittautuminen torstaihin 19.4. mennessä sähköpostilla satu.virkkunen@kytajagolf.fi tai puhelimitse 019 456 5700.

Tämä kutsu lähetetään seuran jäsenille myös Kytäjä Golfin uutiskirjeenä, jonka jakelu perustuu golfboxin sähköpostiosoitteisiin. Jos haluat saada tietoa sähköpostitse, pidäthän huolen, että golfboxissa on ajan tasalla oleva sähköpostiosoite.

Naistoimikuntaan kuuluvat kaudella 2012 Henrietta Heikkilä, Susanna Matero-Gört, Tuula Puputti, Camilla Sommar, Arja Ulmanen (ex-ladykapteeni) ja Marjatta Virtanen. Naistoimikunnan kokouspöytäkirjat löytyvät Kytäjän nettisivuilta kohdasta naistoimikunta. Sieltä löytyy myös kauden 2012 toimintasuunnitelma. Tervetuloa mukaan Kytäjän golfarinaisten toimintaan! Yhdessä voimme kehittää toimintaamme niin, että se palvelee mahdollisimman monipuolisesti jäsenistöämme.

Marjatta Vrtanen

ladykapteeni