Kalenteri kääntyi vuodelle 2019 ja kotimaisen golfkauden alkua kohti kuljetaan yö kerrallaan, uusia sääntöjä opetellessa. Yksi muistutus kuitenkin vielä kaudesta 2018 ja sitten katse uuteen kauteen.

 

Tasoituksen vuositarkistus

Kauden 2018 tasoituksen vuositarkistus tehdään Kytäjän jäsenille maanantaina 28.1. Eli jos bägissä, pöydillä tai gamebookissa on vielä tuloskortteja kaudelta 2018, jotka haluat tasoitushistoriaasi, niin laita ne 27.1. mennessä Erkalle, erkka.ravi@kytajagolf.fi. Muista käydä tarkistamassa, että onko tasoitushistoriaasi merkattu tarpeeksi kortteja (min.4kpl, jolloin tasoitus pysyy aktiivisena).

Tuttu yhteistyökumppani aloittaa ravintoloitsijana

Suurimpana muutoksena uudelle kaudelle on uudistunut ravintolatoiminta. Kytäjä Golf on tehnyt sopimuksen Hannele Heikuran omistaman Greenside Cafe & Restaurant Oy:n kanssa, jolla on lähes 20 vuoden kokemus ravintoloitsijana. Toimintaa jatketaan tutuksi muodostuneella Ravintola Kytäjä – nimellä

”Tulemme valmistamaan ruokaa Kytäjä Golfin asiakkaille Anne Kirvesmäen johdolla. Maistuva, itsetehty ja terveellinen ruoka on meille kunnia-asia. Haluamme tarjota vastuullisesti tuotettua maistuvaa ruokaa – ruokarajoitteet ja trendit huomioiden, perinteitä unohtamatta.”

 

Kauden 2019 pelioikeudet ovat myynnissä

Ensi kauden pelioikeudet ja rangen vuosimaksu pysyvät edellisten vuosien kaltaisina. Ensikertaa Kytäjällä pelaavan pelioikeus on tänäkin vuonna 690€. Kaikki pelioikeusvaihtoehdot löydät täältä. Suurin muutos pelioikeuksissa kaudelle 2019 on se, että pelioikeudenhaltijan omat juniorit (<18v.) pelaavat ilmaiseksi, erillistä juniori-pelioikeutta ei siis tarvitse. Ehtona on, että juniori on Kytäjä Golfin jäsen.

 

Viiden kentän kumppanuus jatkuu

Kytäjän, Golf Talman, Pickala Golfin, St. Laurence Golfin ja Vierumäki Golfin yhteistyö jatkuu myös kaudella 2019. Osakkaiden merkittävä etu saa näin siis jatkoa, osakkeenomistajat saavat pelata kullakin kumppanikentällä kaksi kierrosta ilman erillistä maksua golfkauden 2019 aikana. Uudistuksena tulevalle kaudelle on, että käyttäessään osakasvaihtoa, voi osakas viedä mukanaan samaan lähtöryhmään myös kolme vierasta, jotka saavat saman alennuksen joka annetaan ko. kentällä osakkaan vieraille. Tämä kolmen vieraan viemisen etu on voimassa kaikilla muilla kentillä paitsi Vierumäellä (Vierumäellä voimassa olevan peliohjesäännön rajoituksen vuoksi). Vierumäelle osakas voi viedä edelleen yhden vieraan edellä mainitulla alennetulla hinnalla.