Valtakunnallinen 24h junnugolfille -tapahtuma pelataan jälleen vuonna 2020. Seurojen juniorityön tukemiseksi järjestettävä tempaus on nyt isompi kuin koskaan. Kytäjällä tapahtuma alkaa sunnuntai-iltana 5. heinäkuuta ja päättyy 24 tuntia myöhemmin

Kytäjän 24junnugolf-tapahtumassa seuran jäsenet Veli-Pekka Hakala, Hannu Haimakainen ja Kimi Räsänen kiertävät kenttää vuorokauden ympäri. Viime vuonna tapahtuma keräsi junnutoiminnalle noin 2600 €, ja nyt tavoite on vielä korkeampi.

Nyt sinulla tai yrityksellesi on loistomahdollisuus lähteä mukaan tukemaan juniorityötä. Voit sponsoroida peliryhmää kertasummalla tai maksaa myös tuloksen mukaan; esim. 0,50 € parista, 2€ birdiestä jne.

Tehdään yhdessä Kytäjästä myös maamme junnumyönteisin golfklubi.

Minea Blomqvist-Kakko ja Mikko Ilonen ovat luvanneet erikoispalkinnon koko maan parhaalle seuralle. Eniten tukea junioreille kerännyt seura saa oman joukkueen 22.9. pelattavaan M&M Pro-Amiin.

Ilonen ja Blomqvist-Kakko haastavat myös seurat tekemään videon teemalla ”Miksi golf on siistiä ja mikä on parasta meidän junnutoiminnassa”. Paras video palkitaan 2000 € arvoisella stipendillä M&M Pro Amissa. 

Kesän 2020 24junnugolfiin on ilmoittautunut lähes 20 seuraa ympäri maan. Parhaimpina vuosina tempaus on kerännyt yhteensä yli 140 000 euroa seurojen juniorityöhön. 

Ole rohkeasti yhteydessä caddiemastereihin, jos haluat lähteä mukaan tukemaan juniorityötä. Voit laittaa myös emailia osoitteeseen:  crisse.raitokoski@gmail.com | 040 5874147

Lue lisää 24h junnugolfista Golfliiton sivuilta >>>