Kytäjän naisille ensimmäistä kertaa voitto LLG-turnauksessa

Aulangon, Hyvinkään ja Kytäjän naisten perinteinen Ladyjen Laatu Golf (LLG) -turnausvoitto tuli sateisena torstai-iltana 13.6. Hyvinkään kentällä pelatussa seurojen ystävyysottelussa ensimmäistä kertaa Kytäjälle. Kytäjän joukkueen viiden parhaimman pelaajan yhteenlaskettu tulos oli 171 bogeypistettä. Tuloksen tekivät Riitta Kiviranta-Kärkkäinen (36 pistettä), Susanna Matero-Gört (samoin 36), Pirjo Halin (34), Laura Haimakainen (34) ja Minna Keski-Kastari (31). Toiseksi sijoittui Hyvinkään joukkue 152 bogeypisteellä ja kolmas oli tänä vuonna Aulanko 145 bogeypisteellä.

Kytäjän naisten hyvä sijoitus näky myös yksilökisoissa: Riitta avasi lähimmäksi lippua väylällä 14 ja Mari Rasilainen löi pisimmän draivin väylällä 16. Riitta ja Susanna olivat tuloksillaan 36 bogeypistettä myös kisan parhaimmat.

LLG-turnaista on pelattu vuodesta 2008 lähtien. Nyt siis kiertopalkinto jäi vuodeksi Kytäjälle. Kytäjä onkin ensi kesänä kisan järjestelyvastuussa.

Kiitos kaikille pelaajille (Riitta, Susanna, Pirjo, Laura, Minna, Aila, Tiina, Terhi, Mari, Camilla) osallistumisesta ja erityiskiitos voittajille. Olin ylpeä teistä ottaessani vastaan kiertopalkinnon.

Terveisin, mukana pelanneena

Marjatta Virtanen, ladykapteeni

Kategoriassa Ajankohtaista Avainsanat: