Kauden ensimmäinen naisten seuraottelu käytiin jo 25.5. Nordcenterin Fream-kentällä. Varhaisesta ajankohdasta huolimatta kenttä oli upeassa kunnossa eikä säästäkään voinut valittaa, kun kiipesimme helteessä kentän jyrkkiä mäkiä ylös ja alas. Kisa käytiin varakapteenivetoisesti, kun oma kapteenimme Tuula oli vielä työkiireissä ja Nordcenterin Sanna äkillisellä sairauslomalla. Niinpä molemmat joukkueet taistelivat sitäkin tunnollisemmin omiensa kunnian puolesta.

Koska kausi oli vielä alussa, oli pelimuodoksi valittu lempeä best ball täysin tasoituksin pari paria vastaan. Tulosten perusteella jokainen pari kävi tiukkaa ja tasaista kamppailua loppuun asti. Kierroksen jälkeen kaikki tuntuivat tasapuolisesti valittavan lyöntien olevan hetkittäin hukassa ja kentän upeasta kunnosta huolimatta huonoa suoritustaan. Mutta kuten emäntien Tuula totesi, että onneksi he hyvinä emäntinä tuskailivat pelinsä kanssa enemmän, olisihan ollut epäreilua, jos he emäntinä olisivat juoksuttaneet meitä vieraita mäkiä ylös ja alas ja metsään, kun he itse olisivat nautiskelleet hyvistä ja helpolla tulleista tuloksista.

Tuloksia odotellessa nautimme herkullisen lounaan/päivällisen klubitalolla, jossa ravintoloitsija on vaihtunut, ja uusi konsepti pöytään kannettuine lämminruokavaihtoehtoineen oli kaikkien mielestä onnistunut. Ilmeisesti kaikki pelaajat ovat pelanneet hyvin peliparinsa kanssa ristiin, koska parikohtaiset tulokset nousivat ihan kohtuulisiksi Kytäjän viedessä kuitenkin voiton lukemin 3-1. Henkilökohtaisissa tuloksissa Nordcenterin paras oli Marita Skog 31 pistettä ja Kytäjän naisista Camilla Sommar myös 31 pistettä.

Ensi vuonna tapaamme Kytäjällä NW kentän puolella

KyG: Camilla Sommar, Susanna Matero-Gört 39
NCGG: Johanna Maula, Sigrid Boorns 38

KyG: Maria Penttinen, Heidi Saarinen 38
NCGG: Kaija Fabritius, Marita Skog 41

KyG: Pirjo Santala, Marjatta Virtanen 36
NCGG: Maarit VAlo, Tuula Fellman 30

KyG: Katja Nurmi, Laura Haimakainen 32
NCGG: Tarja Väreluoto, Virve Kuusela 28Kytäjän Katja Nurmi ja Laura Haimakainen seuraottelussa Nordcenterin Tarja Väreluotoa ja Virve Kuuselaa vastaanKytäjän Heidi Saarinen ja Maria Penttinen seuraottelussa Nordcenterin Katja Fabritusta ja Marita Skogia vastaan.