Kytäjän leidit taipuivat lukemin 142-139 kauden viimeisessä seuraottelussa Kurkissa. Naiset pelasivat pistebogey kisaa Kurkin uusituilla Valley ja Lake kentillä, joukkueen tuloksissa huomioitiin kuuden parhaan pelaajan yhteenlasketut pisteet. Kytäjän leideistä parhaan tuloksen pelasi Maria Penttinen (34 p.), Kurkin joukkueesta Marja-Liisa Rantanen ja Elisabeth Spåre pelasivat molemmat 35 bogeypistettä.

Kytäjän ja Kurkin ladyjen seuraottelu pelattiin nyt ensimmäisen kerran. Kytäjäläiset pääsivät tutustumaan tuoreeltaan 2.8. avattuun Lake kenttään: ”Kurkissa on tehty paljon töitä kentän kunnostamiseen ja tulokset näkyvät jo. Kurk on nyt jo sloganinsa mukaan kiva ja jatkossa kunnostetuista greeneistä on varmasti paljon iloa sekä kurkkilaisille että vieraspelaajille”, Kytäjän ladykapteeni Tuula Puputti kertoi.

Seuraottelun toinen osa pelataan ensi kaudella Kytäjällä. Alla vielä joukkueiden pelaajat ja tulokset, lopputuloksissa huomioitiin kuusi parasta tulosta.

Kytäjä 139 p.
Maria Penttinen 34
Heidi Saarinen 33
Susanna Matero-Gört 32
Pirjo Halin 31
Mari Velama 29
Tuula Puputti 29
Katja Nurmi 25*
Lea-Marita Blomqvist 24*

Kurk 142 p.
Marja-Liisa Rantanen 35
Elisabeth Spåre 35
Maj-Britt Jensen 33
Vellamo Toivonen 32
Maija Kiviluoto 29
Merja Levonen 27
Merja Urpio 26
Heidi Blomqvist 23Heidi, Merja, Mari ja Katja iltapalalla ottelun jälkeen.Kytäjän parhaasta tuloksesta vastasi Maria Penttinen.