Kytäjän naisten joukkue ylsi toiseen peräkkäiseen Leidien Laatu Golf (LLG) -ystävyysseuraottelun voittoon NW kentällä Kytäjällä keskiviikkona 2.7. Kytäjä nappasi voiton keräämällä 180 bogipistettä. Kisassa toiseksi sijoittui Hyvinkää 161 pisteellä ja kolmanneksi Aulanko 155 pisteellä. Kisaa on pelattu vuodesta 2008 lähtien, voitto oli Kytäjän historian toinen.

LLG joukkueissa oli kaikissa mukana 12 pelaajaa, yhteistulokseen laskettiin kuuden parhaan pelaajan tulos. Kytäjän pistepotista vastasivat Mari Velama (32), Laura Haimakainen (32), Pirjo Santala (30), Heidi Saarinen (29), Susanna Matero-Gört (29) ja Maria Penttinen (28). 28 pisteeseen ylsivät myös Camilla sommar ja Riitta Kiviranta-Kärkkäinen. Joukkueessa olivat mukana myös Minna Keski-Kastari, Marjatta Virtanen, Lelle Blomqvist ja ladykapteeni Tuula Puputti.

Leidien Laatugolfissa palkittiin myös paras henkilökohtainen tulos, siitä vastasi Kytäjän Mari Velama 32 pisteellä. Marin kanssa samoihin pisteisiin ylsivät Kytäjän Laura Haimakainen ja Hyvinkään Leena Eskola, mutta Marin takaysin 16 pistettä toi kisavoiton. Erikoiskisoissa lähimmäksi lippua löi Aulangon Anu Kärmeniemi ja pisimmästä draivista vastasi Kytäjän Susanna Matero-Gört.

Kiitos kaikille kivasta pelipäivästä ja erityiskiitokset vielä Aulangon kapteenina toimineelle Kirsi-Marja Kauppiselle ja Hyvinkään joukkuetta johtaneelle Sirpa Kuokalle yhteistyöstä. Ensi vuonna jatketaan Aulangolla!
LLG-pokaalin luovutusLLG pokaali ja Kytäjän joukkuetta