Kytäjä Golf on ottanut tavoitteekseen vahvistaa asemaansa Suomen ykköskenttänä ja golfklubina. Strategian mukaisesti myös valmennus- ja opetustoiminta halutaan nostaa uudelle tasolle.

“Kytäjän laadukkaat harjoitusalueet tarjoavat erinomaiset olosuhteet golfin harjoittelulle. Haluamme olosuhteiden lisäksi kehittää opetustoimintaa ja valmennuksen akatemiatoimintaa niin, että se jatkossa palvelee niin harrastajia kuin kilpapelaajia entistä paremmin”, toteaa toimitusjohtaja Jukka Koivu.

Kaudella 2020 Kytäjän golfopetuksesta vastaavat kokeneet golf prot Timo Rauhala ja Antti Vaalas.

“Kytäjällä on puhaltanut muutosten tuulet ja  juuri nyt on oikea aika tehdä panostusta valmennus- ja opetuspuolelle. Haluamme Antin kanssa olla eturintamassa kehittämässä oman alueemme toimintaa parhaaksi mahdolliseksi”, toteaa Timo Rauhala, joka on tunnettu mm. Mikko Ilosen, Mikko Korhosen ja Kim Koivun valmentajana.

“Olen onnellinen, kun saan alkaa luoda jotain uutta, josta olen unelmoinut jo pitkään ja josta jää pysyvä jälki eurooppalaiseen golfiin.”

Kytäjällä sen perustamisesta lähtien opettanut Antti Vaalas nostaa myös junioritoiminnan kehittämisen tärkeäksi alueeksi.

“Koen että tämä on uusi alku. On hienoa olla mukana kehittämässä Suomen mielenkiintoisinta opetustarjontaa. Haluan olla mukana tekemässä innostavaa ja motivoivaa opetusta ja rakentaa halukkaiden klubipelaajien kanssa tiiviimpiä, henkilökohtaisia valmennussuhteita.” 

KYTÄJÄN OPETUS / KESÄ 2020

Kytäjä järjestää golfopetusta kaudella 2020 kaikentasoisille pelaajille ja ryhmille.  Seuran osakkaille ja jäsenten lisäksi opetusta on tarjolla myös vieraspelaajille. Rauhala ja Vaalas tarjoavat myös yrityksille opetustoimintaa.

“Tulemme järjestämään mielenkiintoisia tapahtumia Kytäjällä, kunhan pääsemme tästä vaikeasta tilanteesta eteenpäin. Kun tarvitsette yrityksillenne laadukkaita tapahtumia, tilaisuuksia ja harjoituksia, niin me olemme käytettävissänne”, Rauhala muistuttaa.

                     
Timo Rauhala

Puh. / WhatsApp 050 544 7258 | timo.rauhala(a)golfmentors.fi

Edustusjoukkueen harjoitukset:
Touko-kesäkuussa: Harjoitukset maanantaisin klo 17.30-19-30

Seuran treenit jäsenille ja osakkaille:
Toukokuusta alkaen aina tiistaisin ja torstaisin klo 17.30-19

Junioritreenit:
Toukokuussa 16. ja 23.5. klo 13-15
Kesäkuussa 2., 4., 9., 11., 16. ja 18.6 (aika  sovitaan myöhemmin)

Yksityistunnit:
Aina maanantaina, tiistaina ja torstaina

Yksityistunnin hinta on 100€, osakkaille ja jäsenille 85€. Ryhmäopetukset maksavat jäsenille/osakkaille 20€/kerta. Junioritoimikunta vastaa junnutreeneistä.  Edustusjoukkueen treenit 20€/kerta.

Antti Vaalas

Puh. / WhatsApp 050 5667167 | antti(a)vaalasgolf.com

Yksityistuntien varaus Kytäjälle: https://doodle.com/mm/anttivaalas/varaa-aika-antille

Seuratreenit teemoittain keskiviikot touko- ja kesäkuu: https://doodle.com/poll/xp4twgd5qkcdu44e

Perjantain ryhmätreeni neljä kertaa 22.5. -12.6. https://doodle.com/poll/6grpzesqw8bknbkh

AimPoint klinikka 24.5. klo 10-12 https://doodle.com/poll/6xgycr249fnpr34e

Päivässä golfariksi -alkeiskurssi: https://doodle.com/poll/gpyc3cfgmvk28u6y