Kytäjä Golf ja Hirsala Golf ovat sopineet yhteistyöstä, joka antaa Kytäjän osakkaille ja Hirsalan kanta-asiakkaille (Premium ja Premium+) erinomaisen lisäedun.

 

Sekä Kytäjän osakkaat että Hirsalan kanta-asiakkaat voivat vierailla toistensa kentällä “kaksi yhden hinnalla” -periaatteella. Pelaajista vain toisen pitää olla osakas tai kanta-asiakas.

“Haluamme palvella Kytäjän osakkaita ja uskon että kumppanuus Hirsalan kanssa on loistava lisä osakasetuihin”, toteaa toimitusjohtaja Jukka Koivu.

“Kytäjän osakkaita asuu paljon pääkaupunkiseudulla, joten Hirsala on heille erinomainen paikka vierailla, mikäli haluaa esimerkiksi pelata työpäivän jälkeen eikä ehdi Kytäjälle.”

“Kytäjä lukeutuu kiistatta Suomen parhaimpiin kenttiin ja on etuoikeus päästä tarjoamaan kanta-asiakkaillemme hieno mahdollisuus vierailla siellä”, sanoo Hirsalan tuore toimitusjohtaja Jussi Kuusela.

Samalla toivotamme hymyssä suin Kytäjän osakkaat tervetulleiksi Hirsalaan.”

Kytäjä ja Hirsala ovat tehneet yhteistyötä jo kevään aikana, kun kirkkonummelaisyhtiön kenttähenkilökuntaa on ollut mukana Kytäjän South East -kentän viheriöprojektissa. Myös Hirsalan kenttämestari Janne Lehto on konsultoinut kentän viheriöremontissa.

Hirsala Golf sai ensimmäisenä Suomessa kansainvälisen GEO-ympäristösertifikaatin ja se on palkittu kahdesti Golfliiton ympäristöpalkinnolla. Hirsala sai syksyllä 2019 myös kunniamaininnan Kirkkonummen ympäristögaalassa.

Täysin markkinaehtoiseksi siirtynyt Hirsala panostaa jatkossa myös entistä enemmän kilpagolfiin muun muassa vastaperustetun akatemiatoiminnan myötä.

www.hirsalagolf.fi