North West -kenttä toivottaa green fee -pelaajat tervetulleiksi Kytäjälle tiistaista 12. toukokuuta alkaen. Osakkaiden ja pelioikeuden haltijoiden vieraat ovat päässeet pelaamaan Kytäjällä 5. toukokuuta lähtien.

“Olemme avanneet caddiemasterin toimiston, joten vieraspelaajien green feet, pelilippujen nouto ja muu asioiminen onnistuu lähes normaalisti. Myös Golf Skyn golfshop on avoinna”, kertoo asiakaspalvelupäällikkö Erkka Ravi.

“Klubitalon wc-tilat ovat käytössä, mutta ravintola ja pukuhuoneet pysyvät toistaiseksi suljettuina. Klubilla asioiminen tapahtuu kuitenkin rajoitetusti niin, että klubille ei kerry kymmentä henkilöä enempää samanaikaisesti.”

Caddiemaster on auki klo 9.30-17. Myös North Westin kioski on avattu pelaajille.

“Toivomme että pelaajat lukevat ja kertaavat poikkeustilanteen ohjeistuksen nettisivuiltamme aina ennen kierrosta”, Ravi muistuttaa.

Kytäjä Golfin ohjeistus golfin pelaamiseen epidemian ja poikkeustilan aikana  >>>

Toukokuun aikana vieraspelaajan green fee on arkisin alkaen 60 euroa. Tiistaista 12.5. alkaen saa Kytäjällä pelata myös autolla.

South East -kentällä tehdään alkukaudesta viheriöiden uudistustöitä, joten kenttä on suljettuna heinäkuun puoleenväliin saakka.