Kotikenttä suosi Aulangon ladyja keskiviikkona 17.6. pelatussa Ladyjen Laatu Golf LLG:ssä. Aulangon ladyt pitivät Kytäjän takanaan yhdellä pisteellä, kun joukkueet keräsivät kahdeksan naisen voimin yhteensä 204 ja 203 bogeypistettä. Kisan kolmanneksi tuli Hyvinkää yhteensä 196 pisteellä. Kytäjän ladyista parhaiten Everstin väylät selvitti Liisa Hervonen, 38 bogeypisteellä.
Liisa (oikealla) ja Hannele palkintojen jaossa
Aurinkoinen keli helli golfladyja Aulangolla, kisaan startattiin yhteensä 31 naisen voimin. Kytäjän joukkueessa oli mukana täydet 12 pelaajaa, emännillä 11 pelaajaa ja Hyvinkään joukkueessa 8 pelaajaa. Kisan lopputulosta päästiin jännittämään aina viimeisen ryhmän saapumiseen asti, ennen kuin kisajärjestelyistä vastannut Aulangon Kirsi-Marja Kauppinen pääsi julkistamaan tulokset. Kytäjän ladykapteeni Tuula oli jättänyt kiertopalkinnon Kytäjälle, mutta tuo taika ei tällä kertaa onnistunut, vaan Aulanko nappasi voiton yhden pisteen erolla.

Kisassa oli hieno tulostaso. Parhaasta pistebogey tuloksesta ja myös scratch tuloksesta vastasi Hyvinkään Milla Honka 40 pisteellä ja 73 lyönnillä. Milla vei voiton myös väylällä 16 pelatussa lähimmäksi lippua kisassa, voittopallo pysähtyi 81 sentin päähän reiästä. Kytäjäläisistä paras oli Liisa Hervonen 38 bogeypisteellä. Aulangon parhaasta tuloksesta vastasivat Kirsi Tamminen ja Kirsi-Marja Kauppinen 35 bogeypisteellä. Joukkuekisassa tasaisuus oli valttia, Aulangon naisten kuusi parasta tulosta mahtuivat 33 ja 35 bogeypisteen sisään. Alla lueteltu joukkueiden tulokset ja kytäjän joukkueen jäsenten henkilökohtaiset pisteet. Joukkuetulokseen laskettiin kuuden parhaan pisteet.

Kiitos järjestäjille erityisesti kivasta peliseurasta ja maistuvasta iltapalasta! Ensi vuonna pelataan LLG 10-vuotis juhlakilpailu Hyvinkäällä.
Ladyt iltapalalla Aulangolla
1. Aulanko 204 pistettä
2. Kytäjä 203 pistettä
3. Hyvinkää 196 pistettä

Kytäjän joukkueessa pelasivat
Liisa Hervonen, 38 pistettä
Pirjo Santala, 35 pistettä
Crisse Raitokoski, 34 pistettä
Riitta Kiviranta-Kärkkäinen, 33 pistettä
Tiina Niskanen, 32 pistettä
Pirjo Halin, 31 pistettä
Hannele Mikkonen, 31 pistettä
Tuula Puputti, 30 pistettä
Susanna Matero-Gört, 28 pistettä
Lelle Blomqvist, 27 pistettä
Heidi Saarinen, 27 pistettä
Joanna Purosto, 19 pistettä