Kausi on päässyt alkuun hienossa säässä  ja kentät avautuvat kokonaisuudessaan lauantaina 19.5. Kilpailuohjelmaan on luotu joitakin uusia muotoja. Se tarjoaa kilpailuja ja tapahtumia kaiken tasoisille pelaajille. Unohdetaan ryppyotsaisuus, pelataan hyvällä mielellä omaksi ja muiden iloksi!

Kuukausikilpailut alkavat 19.5. SE-kentän toukokuun osakilpailulla. Kuukausikilpailut maksavat 5 euroa/kilpailu ja jatkuvat molemmilla kentillä kesäkuusta elokuuhun saakka. Peliaika on vapaasti itse valittavissa (ilmoittautuminen caddiemasterille) ja pelimuotona pistebogey. Syyskuussa pelataan kuukausikilpailujen Finaali sunnuntaina 2.9. yhteislähtönä. Pelin jälkeen lounas ja kk-kilpailusarjan palkintojen jako. Palkitaan jokaisen kk-kilpailun voittaja, finaalin 3 parasta ja kokonaiskilpailun 3 parasta. Kokonaiskilpailun tulokseen lasketaan kultakin pelaajalta 8:sta mahdollisesta viiden parhaan osakilpailun tulos.  Finaalin lisämausteena pelataan Shoot Out, johon pääsee finaalin 6 parasta scr pistebogey-tuloksen tehnyttä pelaajaa. Shoot Outissa pelataan viisi reikää ja yksi pelaaja putoaa pois jokaisella reiällä. Tule kannustamaan!

Reikäpelit alkavat kesäkuussa, ilmoittautuminen toukokuun loppuun mennessä. Henkilökohtaisia reikäpelejä ovat Seuran reikäpelimestaruus, Seuran hcp-reikäpeli, Senioreiden scr- ja hcp-reikäpelit ja Naisten hcp-reikäpeli. Joukkuereikäpelit ovat Nelipallo Cup vapaille kahden hengen joukkueille ja Reikäpeli Cup mies/nainen pareille. Reikäpeli Cupin pelimuodoksi on muutettu Irish greensome, jossa par-4 ja par-5 rei’illä pelaajat lyövät vielä toiset lyönnit joukkuetoverin palloa. Tämän jälkeen pari valitsee loppuun pelattavan pallon, jota lyödään vuorotellen. Tästä tulee hauska pelimuoto. Reikäpeli Cupiin voi ilmoittautua myös ilman partneria, ilmoittautuneista ”sinkuista” pyritään muodostamaan sekaparit kisaan.

Eclecticit (juniorit, naiset, miehet) ovat alkaneet 7.5. ja päättyvät 30.9.2018. Osallistumisohjeet löytyvät klubin ilmoitustauluilta. Tänä vuonna kaikki kirjaavat itse väylätulokset ilmoitustauluilla oleviin taulukoihin, joista kerätään kauden aikana muutaman kerran väliaikatuloksia verkkosivuille ja klubin ilmoitustaululle.

Bongaa Lady järjestetään viime vuoden tapaan sekä naisille että miehille. Ohjeet ja taulukko tähänkin leikkimieliseen kisailuun löytyvät ilmoitustaululta.

Kytäjä Championship Tour (KCT) on kesän jatkuva kilpailu, jossa seuran kilpailuista saa pisteitä sijoitusten perusteella. 50 parasta kutsutaan KCT:n finaaliin, joka pelataan 22.9. SE-kentällä. Siinä kaikilla on vielä mahdollisuus voittaa Tourin mestaruus.

Seuran kilpailu- ja tapahtumakalenteri on siirretty Golfboxin kalenteriin, jossa on kilpailuja koskeva info. Sen kautta voit ilmoittautua useimpiin kilpailuihin ja tapahtumiin sekä tieysti myös caddiemastereiden kautta. Huom! Kalenteri löytyy myös netistä, Kytäjä Golfin etusivulta ja valikosta.

Hauskoja pelejä ja hyviä swingejä!

 

Terveisin, Kilpailutoimikunta 

(Martti Savolainen pj., Karri  Avomäki, Maria Penttinen, Lasse Mäkelä, Crisse Raitokoski)