Kyllä, valo alkaa päihittämään pimeää, ulkona on kaikkea veden, lumen, plussan ja pakkasen väliltä ja sisällä tehdään svingi-harjoituksia peilin edessä. Kaikki selkeitä kevään merkkejä, eli kotimainen golfkausi lähestyy päivä päivältä. Ennen golfkauden alkua on hyvä varmistaa, että tulevalle kaudelle on lyönti, välineet ja ”oikeudet” kunnossa.

Kuvauspäivä 20.3.2019

Pelioikeudet ja jäsenyydet

Sekä yhtiövastikelaskut että jäsenlaskut ovat postitettu maaliskuun alussa, ja ovat toivottavasti jo postilaatikkoon kannettu. Jos lasku ei ole syystä tai toisesta tavoittanut, niin ole yhteydessä erkka.ravi@kytajagolf.fi.

Muista ilmoittaa miten pelioikeuttasi käytät tai kuka pelioikeuttasi käyttää. Ilmoituksen teet helpoiten pelioikeuslomakkeella. Jos pelioikeus on vielä hankkimatta, niin sen saa hankkitua mm. täältä.

EBirdien jäsenkausi vaihtuu 1.4., jolloin edellisen vuoden ”jäsenkortti” päättyy. Kauden 2019 jäsenkortti aktivoituu eBirdieen 1.4. alkaen, kun jäsenmaksu on suoritettu ja rekisteröity.

Välineet ja Kytäjän logopaidat Golf Skysta

Uusi shoppimme Golf Sky sijaitsee mm. Vantaan Tammistossa, Voimakuja 2, ja sieltä saat välinepuolen kuntoon ennen kuin shop avautuu klubilla kauden alkaessa.

Golf Skyn kautta voit myös tilata laadukkaat Footjoyn logopaidat oman malli- ja värimieltymyksesi mukaan. Löydät valikoiman ja pääset tilaamaan paidat portaalin kautta täältä. Golf Skyn liikkeessä on myös esillä kaikki portaalin tuotteet, joten liikkeessä pääset halutessasi näkemään ja kokeilemaan mallipaitoja. HUOM! Mallikuvista poiketen, Kytäjän logo tulee paitaan normaalina, eli teksti vaakunan alapuolella.

Lyönti kuntoon

Golfopettajiemme Antin ja Timon opein lyöntikin saadaan tarvittaessa talviterästä kesäiskuun. Ota rohkeasti yhteyttä opettajiimme.

Antti Vaalas

Golfopettaja, PGA Professional

Antti on yksi Suomen kokeneimpia golfopettajia ja toiminut Kytäjä Golfin Pro:na kentän perustamisesta lähtien. Entisenä kilpapelaajana Vaalas ymmärtää pelin eri osa-alueet ja pyrkii innostamaan oppilaita harjoittelemaan paremmin ja pelaamaan enemmän. Antti tarjoaa niin yksityis- kuin ryhmäopetusta aloittelijasta ammattilaisiin sekä alkeiskursseja.

Antti käyttää opetuksessa tarvittaessa huipputeknologiaa. AimPoint griinienlukukouluttajana hän on toiminut jo vuodesta 2011 lähtien ja erikoistunut myös SAM PuttLab analysaattorin käyttöön.

Helsinkiläinen Vaalas toimii myös Suomen raikkaimman golfyhteisön GoGolfin Head Pro:na ja on Suomen PGA:n jäsen vuodesta 1989 lähtien.

Lisätietoa ja yhteydenotot: www.vaalasgolf.com

Timo Rauhala

Valmentaja, PGA Professional

Timo on Suomen golfvalmennuksen kärkinimi, joka tunnetaan Mikko Ilosen, Minea Blomqvistin sekä monien muiden suomalaisten huippupelaajien valmentajana. Kansainvälisistä pelaajista Rauhala on valmentanut mm. Henrik Stensonia. Moninkertainen Suomen PGA:n vuoden golfvalmentaja ja Euroopan PGA:n Viiden Tähden golfammattilaiseksi palkittu Rauhala uskoo valmennuksessa enemmän oppimiseen kuin opettamiseen.

Timon valmennuksessa avataan klubipelaajille huippupelaajien valmennusmaailmaa, pelifilosofiaa ja tuloksen tekemisen taitoja käytännön esimerkkien kautta. Valmennukseen osallistuville annetaan eväät kehittyä pelaajana sekä nauttia golfin pelaamisesta. Helsingissä asuva lahtelainen toimii Golf Mentors -yhtiön päävalmentajana ja on Suomen PGA:n jäsen vuodesta 1990 lähtien.

Lisätietoa ja yhteydenotot: www.golfmentors.fi

 

  • Kytäjän golfkausi alkaa seuran kevätkokouksella 16.4. (kutsu kokoukseen tulee vielä erikseen)
  • Seuran järjestämä sääntöilta Arto Teittisen kanssa, uusiin sääntöihin tutustuen, on myös hyvä laittaa jo kalenteriin, eli tiistai 7.5.