Koko kauden jatkunut Kytäjä Club Tour huipentui lauantaina 22.9. pelattuun finaaliin, KCT Championshipiin. Finaaliin kutsuttiin KCT-rankingin perusteella 50 eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa, joista 26 ilmoittautui tavoittelemaan KCT:n mestaruutta. Kaikilla Finaaliin ilmoittautuneilla oli mahdollisuus voittaa kokonaiskilpailu.

Kilpailu pelattiin SE-kentällä kovan tuulen vuosi erittäin vaativissa olosuhteissa. Erityisesti väylän 17. greenillä Kytäjärveltä puhaltaneet puhurit johtivat jo pysähtyneen pallon liikkumiseen. Ei kun jatkamaan pallon uudesta sijainnista, oli se sitten kauempana tai lähempänä reikää! Kisa saatiin kuitenkin pelattua loppuun, ja tulostaso oli odotetusti vaatimaton kesän tuloksiin verrattuna.

KCT-rankingin kärki piti hyvin asemansa, ja lopputilanteen mukaan 5 palkituttua olivat kaikki myös 5 parhaan joukossa lähtötilanteessa. Parhaiten tuuliset olosuhteet hallitsi Susanna Matero-Gört, tekemällä lyöntipelissä nettotuloksen 74 (+3) ja voittamalla finaalin. Näin Susanna nousi 4. sijalta kokonaiskilpailun voittoon. Onnittelut KCT  Championille!

KCT Championshipin tulokset

KCT 2018 lopputilanne: KCT Finaali 2018