Kapteeni tiedottaa! Arvoisat pelaajat Vaikutti vielä kaksi viikkoa sitten, että saamme tänä kesänä nauttia huippukuntoisista griineistä. Toisin on mielestäni käymässä, kun kiersin SE kentän helatorstaina!

Pallon alatulojälkiä ei ole korjattu ja näin viheriömme alkaa muistuttaa reikäjuustoa. Vaadimme ja toivomme Teidän parantavan myös toisten pelaajien huomioimista. Mikäli ryhmässänne pelaa joku, joka ei korjaa jälkiään, niin huomauttakaa siitä kohteliaasti hänelle ja neuvokaa tarvittaessa, kuinka korjaus tehdään.

Tämä välinpitämättömyys koskee kyllä nyt meitä seuran jäseniä, koska vieraspelaajia ei ole ollut kentällämme vielä kovinkaan paljon. Alastulojäljen korjaus on todella tärkeä asia, sillä taudit iskevät helposti ja nopeasti korjaamattomaan jälkeen. Kenttämestari työntekijöineen hoitaa sitten loput asiantuntemuksellaan ja kokemuksellaan. Annetaan heille rauha tehdä työtänsä ja arvostus siitä. Kaikkien tähtäimenä on, että oma kenttämme olisi tänä vuonna erinomaisessa kunnossa. Sama asia koskee myös väylillä lyöntijälkien korjausta ja bunkkereiden haravointia. Nämä tehtävät kuuluvat oleellisesti golffarille. Toinen asia, minkä haluamme ja tarvitsemme välittömästi kuntoon, on kentälle jätetyt tupakantumpit. Tupakantumppi on roska eikä missään nimessä kuulu golfkentälle. Tumpit on tuotava kentältä pois tai heitettävä roskiksiin. Tämäkin asia on osa golfetikettiä, minkä noudattaminen antaa kaikille nautinnollisia pelihetkiä. Uskon, että saamme nämäkin asiat Suomen parhaan kentän vaativalle tasolle. Reijo Viippola Kapteeni