Kaudella 2019 Kytäjän junioreille järjestetään viikoittaiset treenit tiistaisin klo 17:30 – 19:00. Treenien sisällöt vaihtelevat viikoittain ja vähintään kerran kuussa meillä on joko seuramme Pron Antin tai Timon ohjaamat treenit. Viikkotreenien lisäksi voimme pitää ns peli-iltoja jolloin menemme pelaamaan kentälle junnuporukoissa vahvistettuna yhdellä aikuisella.

Kytäjän juniorit aloittavat kauden yhteisellä tapaamisella klubilla 14.5.2019 klo 17:30, jossa käyn lyhyesti kauden suunnitelmia läpi. Viikkotreenit aloitamme infotilaisuuden jälkeen, jolloin siirrymme rangelle.

Päävastuullisena vetäjänä viikkotreeneissä toimii Crisse Raitokoski ja sen lisäksi seuramme edustuspelaajat tulevat ohjaamaan treenejä kauden aikana.

Tiistain harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki seuramme jo harrastavat juniorit sekä juniorit, jotka haluavat kokeilla millaisesta harrastuksesta golfissa on kyse. Joten olet tervetullut tutustumaan lajiin koska vaan junnutreeneihin.

Tämän lisäksi järjestämme muutamia avoimia yhteisiä harjoituksia Keski-Uudenmaan JunnuTourin seurojen kanssa, jolloin ko. seurojen juniorit voivat tulla harjoittelemaan meidän kanssamme. Tästä tiedotan tarkemmin kun ajankohdat saan tarkennettua

 

KyG Junnutapahtumat 2019

6.5. – 30.9.   Eclectic juniorit (jäsenet)

7.5.      Golfin säännöt 2019 – Arto Teittinen kertomassa golfin sääntömuutoksista

14.5.    Junnujen Viikkotreenit alkavat pyörimään klo 17:30 – 19:00 infotilaisuudella Klubilla

8.6.    Golf tutuksi -perhetapahtuma (maksuton)  ilmoittaudu 5.6. mennessä crisse.raitokoski@gmail.com

27. – 28.6. 24h golf – valtakunnallinen tapahtuma, jolla tuetaan seurojen junioritoimintaa

heinäkuussa Junnuleiri – Antin vetämänä

17. – 18.8. Seuran Mestaruuskilpailut

Perhetapahtumiin voit ottaa omat mailat mukaan, mutta voit käyttää myös seuran mailoja harjoitteluun.

 

Keski-Uudenmaan JunnuTour

Kytäjä Golf tekee myös yhteistyötä Keski-Uudenmaan JunnuTourin kanssa. Keski-Uudenmaan JunnuTour on aloittelevien golfjunioreiden oma kilpailusarja.

Vuonna 2017 aloitettu Keski-Uudenmaan JunnuTour on saanut hyvän vastaanoton viime vuosina ja pelaajamäärät tourilla ovat kasvaneet. Vuonna 2019 yhteistyötä tehdään jo 12 eri seuran välillä Etelä-Suomen alueella. Kaudelle 2019 olemme saaneet JunnuTourin osalle myös näkyvyyttä golfliiton sivuilla https://golf.fi/aloita-golf/upeaa-seurayhteistyota-junnutourien-muodossa/

Vuonna 2019 yhtään osakilpailua ei pelata Kytäjällä, vaan ne järjestetään muiden seurojen toimesta. Seuramme tukee junioreitamme jotka haluavat osallistua KUJT kilpailuihin ja tapahtumiin. Tavoitteenamme on järjestää Kytäjällä leiri junioreille, joka olisi avoin myös KUJT pelaajille.

JunnuTour -kiertue on tarkoitettu ensisijaisesti pelaajille, jotka ovat päässeet vasta lajin pariin ja käyvät ensimmäisissä kilpailuissa. Osallistujalla ei tarvitse olla vielä Green Cardia ja kierroksella saa olla mukana huoltaja.

KUJT:n osakilpailujen kautta juniorit pääsevät pelaamaan uusille kentille ja tutustuvat uusiin pelikavereihin. Yhtenä tavoitteena KUJT:lla on golfseurojen junioritoiminnan yhteistyön kehittäminen.

Osallistumisoikeus kisaan on vuonna 2003 tai myöhemmin syntyneillä ja ilmoittautuminen tapahtuu KUJTn sivujen kautta seuroittain.

Ohessa kesän KUJT kiertueen paikkakunnat ja ajankohdat vuonna 2019. Katso tarkemmat tiedot www.kujt.fi

19.5.2019   Nurmijärven Golfklubi

27.5.2019   St Laurence Golf (Lohja)

3.6.2019     Hyvigolf (Hyvinkää)

17.6.2019   Kurkgolf (Kirkkonummi)

5.8.2019     Tuusuklan Golfklubi

31.8.2019   HIFK Golf (Helsinki, Paloheinä)

Kilpailujen säännöt ja muut lisätiedot löytyy KUJT nettisivuilta (http://www.kujt.fi/)

 

Muut Suomen Golfliiton juniorikilpailut

Future Tour on tarkoitettu 8-16 vuotiaille. Easy sarjat aloittelijoille ja Future sarjat HCP36 ja alle. Linkki Future Tour kilpailun sivuille (https://golf.fi/kilpagolf/kiertueet/future-tour/)

Junior Challenge Tour on 8-21 vuotiaille edistyneille pelaajille tarkoitettu tasoitukseton lyöntipelikilpailu. Linkki Junior Challenge Tour kilpailun sivuille (https://golf.fi/kilpagolf/kiertueet/junior-challenge-tour/)

Fujitsu Finnish Junior Tour (FJT) on alle 21 vuotiaille kilpapelaajille tarkoitettu kiertue. Linkki Fujitsu Finnish Junior Tour kilpailun sivuille (https://golf.fi/kilpagolf/kiertueet/fujitsu-finnish-junior-tour/)

 

Tervetuloa mukaan Kytäjän Junnutoimintaan!

Crisse Raitokoski

040-5874147

crisse.raitokoski@gmail.com