ECLECTIC-KISAILU UUDISTUU – TULOKSET SYÖTETÄÄN GOLFBOXIIN    

Eclectic on pelimuoto, jossa pelaajan tulos kultakin reiältä on pelattujen kierrosten paras tulos. Kytäjän eclectissä se tarkoittaa kauden aikana pelattuja kaikkia vähintään 9 reiän kierroksia.

Tänä vuonna eclectic pelataan ainoastaan NW-kentällä ja tähän ns. running eclecticiin voivat osallistua kaikki seuran jäsenet. Sarjat ovat naisille ja miehille. Miesten 13-75 vuotiaiden eclectic-kierros tulee pelata tiiltä 55 tai taaempaa. Muilla ei ole rajoituksia pelattavasta tiistä. Kisaan osallistuminen on maksutonta.

Ohjeet:

  1. Ilmoita caddiemasterille haluavasi osallistua Eclectic-kisailuun.
  2. Saat caddiemasterilta, joka perjantai, sähköpostiisi linkin Golfboxiin ja numerokoodin, jolla pääset syöttämään tuloksesi. Säilytä numerokoodisi, sillä sen avulla pääset syöttämään tuloksia koko kauden ajan.
  3. Syötä linkin kautta Golboxiin väylätuloksesi kultakin reiältä. Päivitä aina kierroksesi jälkeen kultakin reiältä mahdollisesti parantuneet (alemmat) tulokset.
  4. Mikäli sinulla on ongelmia tulosten syöttämisessä, voit olla yhteyksissä Maria Penttiseen (maria.penttinen@hotmail.com), löydetään yhdessä ratkaisu.
  5. Kisaan hyväksytään sekä tasoitus- että harjoituskierrokset. Tuloskortteja ei tarvitse antaa caddiemasterille.
  6. Kisa pelataan sekä tasoituksellisena että tasoituksettomana. Tasoituksellisessa kisassa pelaajan tulos on eclectic-kierrosten scratch-tulos, josta vähennetään 75% pelaajan tasoituksesta syyskuun lopussa.
  7. Tilannetietoja saatetaan julkaista seuran nettisivuilla ja ilmoitustauluilla muutaman kerran kauden aikana. Peliaika on 11.5.-30.9.2020.

NW-kentän naisten ja miesten paras scratch-tulos ja tasoituksellinen tulos palkitaan kauden lopussa.

 

 

Eclectic -kilpailu on rento ja hauska koko kauden jatkuva kisa.

Eclectic -kilpailussa lopputuloksen muodostavat kauden aikana kullakin reiällä pelatut parhaat tulokset. Tulokset huomioidaan mistä tahansa kauden aikana pelatusta kierroksesta, kunhan sillä on pelattu vähintään 9 reikää. Pelaaja merkitsee tuloksensa klubilla olevaan tauluun. Eclectic-tilanne julkaistaan kuukausittain. Kilpailussa pelataan rinnakkain kahta sarjaa… toinen perustuen tasoituksiin ja toinen ilman.

Tämän kilpailun tarkoitus on kannustaa pelaajia parhaaseen suoritukseen kauden jokaisella kierroksella ja jokaisella reiällä. Myös surkeasta kierroksesta korttiin voi jäädä yksittäinen birdie tai jopa eagle, joka vaikuttaa kauden Eclectic -tuloksessa!