Seurassa tapahtuu

Tulevia tapahtumia

Kytäjä Golfin seuran ja yhtiön tarjonta takaa monipuolisen kattauksen erilaisia kilpailuja ja tapahtumia, joissa yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on golfiin oleellisesti kuuluvan yhteisöllisyyden vahvistaminen. Nautitaan tästä tarjonnasta yhdessä!

Kytäjä Golfin tapahtumat ja kilpailut kaudella 2021

Pandemiasta huolimatta seuran pyrkimyksenä on järjestää kaikki kilpailu- ja tapahtumakalenteriin merkityt kilpailut ja tapahtumat aikataulussaan. Näillä näkymin yhteislähdöt ja yhteisruokailut ainakin kauden alkuun sijoittuvissa tapahtumissa ovat vielä epävarmoja, mutta tiedotamme teitä jäseniämme kaikista muutoksista ajantasaisesti. Viimeiset päivitykset löytyvät aina GolfBoxista kunkin tapahtuman infokentästä.

Uutuutena kilpailuohjelmassa on kerran kuukaudessa järjestettävät, vain jäsenille tarkoitetut Kytäjä Major Series (KMS) kilpailut. Osakilpailujen kilpailumuodot vaihtelevat kuukausittain pistebogeyn, tasoituksellisen lyöntipelin, fourballin ja tasoituksellisen reikäpelin välillä. Kilpailu on tarkoitettu kaikille jäsenille sukupuolesta, iästä tai pelitasosta riippumatta. Kilpailussa (pl. reikäpeli) pelataan rinnalla myös tasoituksetonta lyöntipelisarjaa. Osakilpailujen parhaiten menestyneet palkitaan ja palkintoihin on panostettu aiempaa enemmän. Kytäjä Major Series korvaa siis edellisten vuosien kuukausikilpailut, muuten kilpailuohjelma pysyy pääosin entisellään. Syyskuussa pelataan sarjan päättävä Kytäjä Major Series Final -pistebogeykilpailu, jossa ratkaistaan yksittäisen kilpailun lisäksi myös kokonaiskilpailun paremmuusjärjestys sekä hcp- että scr-sarjassa.

Seuran ja yhtiön tarjonta takaa monipuolisen kattauksen erilaisia kilpailuja ja tapahtumia, joissa yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on golfiin oleellisesti kuuluvan yhteisöllisyyden vahvistaminen. Nautitaan tästä tarjonnasta yhdessä!

Kilpailuohjelma ja muut tapahtumat

Su 2.5. Kauden avauskilpailu. Pelataan joukkue-scramblenä.

Kytäjän junnutreenit (alle 18v) alkavat pyörimään toukokuun alusta alkaen tiistaisin klo 17:00 alkaen.

Junnuille ja vanhemmille pidetään info kesäkaudesta 27.4.2021 klo 17 alkaen klubitalolla.

La 8.5. Naisten Startti. Naisten kauden avaus.

10.5. – 26.9. Eclecticit. Eclectic on pelimuoto, jossa lasketaan mukaan kauden aikana pelatut parhaat tulokset jokaiselta reiältä. Kaudella 2021 kisaillaan eclecticissä jälleen molemmilla kentillä. Kisaan voi osallistua jokainen seuran jäsen sarjojen ollessa naisille ja miehille sekä tasoituksellisena että tasoituksettomana. Kisaan osallistuminen on maksutonta ja peliaika on 10.5.-26.9.2021

Ke 12.5. Ford Hybrid Golf Tour

La 15.5. Senioreiden avauskisa

Su 16.5. Kytäjä Masters. Pistebogey hcp ja lyöntipeli scr. KMS-osakilpailu.

1.6. – Reikäpelit pelataan kesäkuusta alkaen. Sarjat: Yleinen reikäpelimestaruus (scr), Naisten reikäpelimestaruus (scr), Senioreiden reikäpelimestaruus (scr), Yleinen hcp, Naisten hcp, Senioreiden hcp sekä joukkuereikäpeleinä Nelipallo-cup (fourball) ja Reikäpelicup (Irish greensome, sekaparit). Kilpailumaksu on 10 €/pelaaja. Jos pelaaja osallistuu kahteen tai useampaan sarjaan, maksu yhteensä 20 €. Ilmoittautumiset 29.5. klo 16.00 mennessä.

La 29.5. Kytäjä Hickory Open

La 29.5. WAGC Invitational Pariscramble

Su 6.6. ja su 25.7. BMW Kytäjä Challenge. Avoin kilpailu

Su 13.6. Rusettigolf on rento scramble-parikisa arvotuin mies-naisparein. Kilpailu on avoin myös vieraspelaajille. Tasoitusraja on 54, eli tarjoaa hyvän mahdollisuuden ensitutustumiseen golfkisoihin.

Ti 15.6. Caramba! on senioritoimikunnan ideoima kilpailu kaikille seuran jäsenille. Sarjat alle 50-v ja yli 50-v. Henkilökohtainen kisa, jossa saa olla mukana putteri + 3 mailaa.

To 17.6. 24h golf . Valtakunnallinen tapahtuma, jolla kerätään varoja junioritoiminnan tukemiseksi

La 19.6. Kytäjä Fourball Championship. Kahden pelaajan joukkuekilpailu, jossa lasketaan joukkueen jäsenten parempi tulos kultakin reiältä. KMS-osakilpailu.

Pe 25.6. Juhannus Open. Avoin kilpailu. Parikilpailu scramble.

Pe 9.7. ”Äijäkisa” on vain miehille tarkoitettu kilpailu, 2 hengen scramblenä. Kilpailussa on meininkinä sankarigolf ja miehinen tarjoilu.

La 10.7. OnGolf & Golf Center Tour

Su 11.7. Kytäjä Strokeplay Championship. Lyöntipeli (hcp/scr), jossa reikäkohtainen maksimitulos on 10 lyöntiä. KMS-osakilpailu.

La 17.7. Margareta & 2 Giniä on naistoimikunnan järjestämä suosittu 3 hengen scramble-kisa.

Su 18.7. Kytäjä Cup on leikkimielinen kisa, jossa mitellään herruudesta pääkaupunkiseudun ja muun Suomen välillä. Kilpailu pelataan reikäpelinä. Peliryhmät ja -muodot rakennetaan perinteitä kunnioittaen mielenkiintoisiksi ja tasaväkisiksi.

Su 25.7. Ystävä Golf. Kytäjäläinen ja hänen ystävänsä (ei kytäjäläinen) pelaavat parina scrambleä.

Pe 23.7. Naisten Pankki Open. Avoin kilpailu, joka pelataan pariscramblena. Osalla kilpailun tuosta tuetaan kehitysmaiden naisia toimeentulon alkuun.

La-su 7.–8.8. Seniori- ja juniorimestaruuskilpailut. Näin annetaan kaikille mahdollisuus osallistua yleisiin mestaruuskilpailuihin, johon myös toivotaan isoa osallistujamäärää.

Pe-su 13.–15.8. Yleiset lyöntipelimestaruudet (miehet ja naiset) pelataan kolmipäiväisinä pe-su 14.–16.8. Viimeinen lähtö on perjantaina klo 16:30 ja pelaajat voivat esittää toivomuksen myöhäisestä lähtöajasta. Lauantaina jatketaan käännetyssä paremmuusjärjestyksessä. Sunnuntaille pääsee 30 parasta pelaajaa.

La-su 21.-22.8 Kytäjä Round-robin Matchplay on reikäpeliturnaus, jossa 32 pelaajaa jaetaan neljän hengen lähtöryhmiin, joiden sisällä lauantaina jokainen pelaa jokaista vastaan kuuden reiän reikäpelin. 18-reikäisen kierroksen jälkeen lähtöryhmän paras etenee sunnuntaina pelattaviin ratkaisupeleihin. KMS-osakilpailu.

La 28.8. BMW Open

La 11.9. Kytäjä Major Series Final -pistebogeykilpailu (myös scr lyöntipelisarja), jossa ratkaistaan myös koko kilpailusarjan paremmuus. Finaalissa jaossa tuplapisteet kokonaiskilpailuun. KMS-osakilpailu.

Su 12.9. Senioreiden päätöskilpailu.

La 2.10. Seuran Päätöskilpailu ja Kauden Päättäjäiset. Tapahtuman kisamuodosta ja muista yksityiskohdista tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

Kaikista kilpailu- ja tapahtumakaleteriin merkityistä tapahtumista löytyy lisäinfoa kilpailukohtaisesti aina lähempänä ajankohtaa golfboxista.

Kentät

Tutustu kenttiin

Palvelut

Tutustu palveluihin

Verkkokauppa

Tutustu tuotteisiin